Dragon Age: Origins

A Neverwinter Nightsot és a Star Wars: Knights of the Old Republicot is jegyző BioWare legújabb akció-szerepjátéka.
Típus: Fantasy, RPG

Részletek a Dragon Age animációs filmről

Nem róhatjuk fel az EA-nek azt, hogy nem használja ki a Dragon Age brandben rejlő lehetőségeket. Nézzük csak: van ugye a játék, társasjáték, könyv, képregény, minisorozat, s most egy animációs film meséli el a játék világában játszódó új kalandot, a Dawn of the Seekert.

BioWare: az új Dragon Age kiüti a Skyrimet

A Wired magazin interjút készített Ray Muzykával, a BioWare fejesével, melyben jóízűen elcsevegtek a következő Dragon Age-ről. Ebből kiderül, hogy a kanadai brigád tervei között az szerepel, hogy elorozza a műfaj többi követőitől a sikert, beleértve a Skyrimet is.

Masszív Dragon Age- és Dead Space-pletykák

A Kotaku egy komolyabb adag, állítólag az Electronic Artstól kiszivárgott pletykával támadta be az internetet a mai napon. Ezek szerint komolyabb bővülések és változások állhatnak be a cég két nagy címében. A Dragon Age például többjátékos résszel bővülhet.

Lezárult a Dragon Age: Redemption websorozat

Alig hat epizódot ért meg a Bioware megbízásából leforgatott, élőszereplős websorozat, a Dragon Age: Redemption. Felicia Day formálta meg a játék DLC-jében is látott karaktert, Tallist, így közelebbről is megismerkedhettünk céljaival és küldetésével.

Megnézhető a Dragon Age: Redemption első része

Az új Dragon Age II DLC megjelenésével párhuzamosan kezdetét vette a Dragon Age: Redemption sorozat is: a széria a Mortal Kombathoz hasonlóan a YouTube-on lesz követhető, az első részt már helyben megnézhetitek! A történet főszereplője egy Tallis nevű elf, akit Felicia Day alakít.

Előzetesen a Dragon Age: Redemption

Hamarosan indul a Dragon Age élőszereplős webes minisorozat Felicia Day főszereplésével, mely egy újabb kivetülése lesz a Bioware szerepjáték-eposzának. Reméljük, nyalóka és olvadós rágó azért nem lesz belőle. A szériát beharangozó teaser már fel is bukkant a neten.

Külsős kiadók is használhatják az Origint

A Steam hatalmas sikerét látva az Electronic Arts létrehozta a maga kis tartalomszolgáltató rendszerét, melyről kezdetben úgy gondolták, hogy csak a saját játékaik terjésztésére használják majd. A népszerűséget látva azonban a kiadó úgy döntött, hamarosan más cégek is igénybe vehetik a szolgáltatást.

Dragon Age III - az első két rész keveréke

Érdekes helyzetbe került a BioWare: míg a Dragon Age első rész egy igazi, hardcore szerepjáték volt, addig a második epizód már sokkal hígabb, de cserébe szélesebb rétegek számára is élvezhető termék lett. Mindkettőnek vannak rajongói, mi legyen a harmadik résszel?

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.

A Dragon Age III-hoz keres munkaerőt a BioWare

Feszített tempóban fejlesztik a Dragon Age-folytatásokat a BioWare-nél, s habár a harmadik részről hivatalosan még semmit nem tudunk, sőt a fejlesztők korábban nem is említették, most Twitterről tudtuk meg, hogy már munkaerőt keresnek a trilógia utolsó részének munkálataihoz.