Grand Theft Auto: Vice City

Újabb GTA rész, mely ezúttal a 80-as évek gengszervilágába kalauzolja el a játékosokat.

Daniel Radcliffe is szerepelhet a GTA-filmben

A BBC drámát forgatna a Grand Theft Auto-sorozat, pontosabban annak a munkálatai alapján. A hírek szerint a Harry Pottert is alakító Daniel Radcliffe esélyes a Rockstar egyik társalapítójának szerepére.

A GTA-sorozat pedig 185 milliónál jár

Miközben a Warner Bros. ma azzal kérkedett, hogy a LEGO-játékokból több mint 100 millió példányt adtak el, a Take-Two bejelentette, hogy a GTA-sorozat 185 millió kiszállított kópiánál jár.

A legkirályabb rajongói GTA-grafikák

Patrick Brown neve ismerős lehet a GTA-rajongók számára, a grafikus számos GTA-képpel örvendeztetett már meg bennünket. Most, hogy mindjárt itt a GTA V, érdemes megnézni egy összeállítást belőlük.

Blogajánló: Az űrorgyilkos zenéje

Lassan vége a nyárnak, a szünetnek, az eső elkezdett esni, a boltokban megjelentek az iskolai felszerelések. Szerencsére van pozitív oldala is ennek, hiszen így vége az uborkaszezonnak is, és jönnek a jobbnál-jobb játékok.

Hardcore címeket költöztetne mobilra a Take-Two

A Grand Theft Auto III és a Grand Theft Auto: Vice City csak a kezdet, a Take-Two saját bevallása szerint minden erejével azon van, hogy a nagyobb hardcore címeit okostelefonokra és tabletekre költöztesse.

Mégsem égetik majd el az erőszakos játékokat

Southingtonban a korábbi tervek ellenére mégsem égetik majd el az erőszakos játékokat, az akció kezdeményezői sajtótájékoztatón jelentették be, hogy lefújják a gyűjtést. Azt mondják, elérték, amit akartak.

Grand Theft Auto: Vice City iOS teszt

Tíz éve, a Nokia 6100 uralkodása idején még a legvadabb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy egyszer a Grand Theft Auto III és a Vice City lazán el fog futkározni egy mobilon. Mostanra nem csak technológiában érték el ezt a szintet a telefonok, de az említett játékok is befutottak rájuk.

Égetik az erőszakos játékokat Connecticutban

A connecticuti Southington városában érdekes kezdeményezés indult: 25 dolláros ajándékutalványt adnak mindazok számára, akik beszolgáltatják az erőszakos játékaikat, filmjeiket és zenéiket, amiket aztán elégetnek.

Nyomtatható változatot kaptunk a GTA-térképekből

Ha valaki nagyon akarta, eddig is ki tudta nyomtatni az előző generációs GTA-trilógia térképeit, a Rockstar viszont a minap közzétette az eredeti változatok nagy felbontású, nyomtatható változatát is.

Összekötné a GTA-városokat a Rockstar

A Rockstar hosszútávon egyetlen nagy Grand Theft Auto-világban gondolkodik, amiben az összes eddigi játékbeli város helyet kaphat. A fejlesztőcég emellett további mobiljátékokat is készítene.