Grand Theft Auto: Vice City

Újabb GTA rész, mely ezúttal a 80-as évek gengszervilágába kalauzolja el a játékosokat.

Traileren a mobilos GTA: Vice City

Döbbenet, hogy az előző generációs konzoljátékokat ma már gond nélkül tolhatjuk a mobiltelefonjainkon, most éppen a Grand Theft Auto: Vice City mobilos megjelenését várjuk. Egy trailerrel tudunk belőle szolgálni.

125 milliónál jár a GTA-sorozat

A Take-Two ügyvezetője boldogan jelentette be, hogy a világ egyik legnagyobb játéksorozata átlépte a 125 milliós eladott példányszámot. Még mindig nagyon keresettek a régebbi GTA-részek.

A Mikulás hozza a mobilos Vice Cityt

A Rockstar bejelentette, hogy december 6-án válik letölthetővé a Grand Theft Auto: Vice City okostelefonokra és tabletekre átírt változata, ezzel együtt megkaptuk a támogatott eszközök listáját is. A klasszikus idén ünnepli a tizedik születésnapját, ennek apropóján érkezik a mobilos verzió.

Egy Jackson-dal miatt nem árulják a Vice Cityt

Ideiglenesen szünetel a PC-s Grand Theft Auto: Vice City digitális értékesítése, erősítette meg hivatalosan a Rockstar. Licencelési problémák állnak a háttérben, lapértesülések szerint egy Michael Jackson-dal kapcsán akadtak gondjai a kiadónak. A visszatérésre még várni kell.

PS3-ra költözik a San Andreas és a Vice City

A Grand Theft Auto előző generációs epizódjai óriási sikert arattak, nem csoda, hogy a Rockstar igyekszik a lehető legszélesebb körben teríteni azokat. A minap kiderült, hogy a Grandt Theft Auto: San Andreas és a Grand Theft Auto: Vice City is megjelenhet a PlayStation 3-ra.

iOS-re és Androidra költözik a GTA: Vice City

Egy évvel a Grand Theft Auto III okostelefonokra és tabletekre szánt verziója után a Rockstar Games másik nagy dobása is tiszteletét teszi iOS-en és Androidon. A GTA: Vice City 10th Anniversary még ebben az évben napvilágot lát, a PS2-es verzió tizedik születésnapjának apropóján.

PS3-on visszatérhetünk Vice Citybe?

Ha hihetünk az ESRB-nek, PlayStation 3-ra újra megjelenik a Grand Theft Auto III és a Grand Theft Auto: Vice City. Nincs ok örömre (aggodalomra?), nem remake-ekről van szó, a Sony szimplán fogja a PS2-es verziókat, majd letölthetővé teszi azokat a PlayStation Networkön.

Csúszik az XCOM, veszteség a Take-Two-nál

A várakozásokon felül teljesítette a Take-Two a szeptemberrel véget érő negyedévet, azonban veszteséges lett és az árbevétele is jócskán zuhant érdemi játékmegjelenés híján. A kiadó profitra számít az év végén, de ebben az XCOM már biztosan nem működik közre, csak április után érkezik a játék.

Több GTA-t is átírhatnak okostelefonokra

Az ugye már nem újdonság, hogy a Grand Theft Auto III a tizedik születésnapja alkalmából néhány okostelefonra és tabletre is megjelenik, az viszont annál inkább, hogy a készítők szerint az sincs kizárva, hogy a Vice City és a San Andreas is bemutatkozhat majd a mobil platformokon.

Nem marad örökre csúcson a Grand Theft Auto

Habár ma sem teljesen egyértelmű, hogy melyik a legnépszerűbb szórakoztatóipari franchise a világon, de jelenleg még sokan a Grand Theft Auto-sorozatot tartják annak. Kedvenc elemzőnk, Michael Pachter szerint azonban ez már nem marad sokáig így, a Call of Duty be fog előzni.