Brutal Legend - a Grim Fandango készítőjétől

  • Írta: Daks
  • 2007. október 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Brutal Legend címmel új játékon dolgozik a The Secret of Monkey Island, a Day of the Tentacle, a Full Throttle, és a Grim Fandango atyja, Tim Schafer.
Brutal Legend címmel új játékon dolgozik a The Secret of Monkey Island, a Day of the Tentacle, a Full Throttle, és a Grim Fandango atyja, Tim Schafer.

 

A GameInformer novemberi számából tudtuk meg, hogy Tim Schafer új cége, a Double Fine Entertainment a Psychonauts után új játékon kezdett dolgozni. A kalandjátékok terén nagy múlttal rendelkező programozó és játékdizájner keze alatt alakulgató legújabb játék címe Brutal Legend lett, megjelenése valamikor jövőre várható.



A játékban Eddie Riggs (Jack Black) bőrébe bújhatunk, ő a Brutal Legend nevű rockzenekar egyik technikusa, és folyamatos résztvevője a turnéknak. Amiről azonban nem tud, hogy derékszíjának csatja átkozott, és egy démon lakozik benne. Egy este Eddie éppen a gitárt hangolja, amikor megvágja magát, a vére rácsöppen a csatra, szabadjára engedve ily módon a benne raboskodó szörnyeteget.



A démon egy igazi viking rock and roll harcossá változtatja Eddie-t, majd elrepíti egy sátáni teremtmények uralta Földön túli világba. Eddie itt ismerkedik meg a Shakespeare Hamletjéből ismert Opheliával, aki rögtön a történet elején csúnya sérülést szerez. Főhősünk csak úgy mentheti meg a lányt, ha megmérkőzik a rettegett motorossal, Kill Masterrel (Lemmy Kilmisterrel a Motörheadből), és kitépett beleiből gyógyszert készít.


Eddie igazi rock and roll harcosként egy gitárral és egy hatalmas fejszével indul útnak, kalandjai során pedig olyan teremtményekkel akad össze, melyet álmaiban sem mert eddig elképzelni. A 2008-ban megjelenő akció-kalandjáték zenéjéről Zakk Wylde, Tim Skold, a Wolfmother, a Judas Priest, és Ronnie James Dio fog gondoskodni.
7.
7.
Bally King
Na ekkora baromságot rég hallottam. :D pl.: ..."és kitépett beleiből gyógyszert készít."
6.
6.
Glek
WoW hát van fílingje az biztos! :D Egyedi... az is biztos :D
5.
5.
skiz0
Psychonauts után...ahhahaha, Tim Schafer atya újabb gamija :)

Nagyon nagyon várjuk már, benne 100%, hogy nem fogunk csalódni!

Nagyon brütális lesz a gamma :D

4.
4.
Sörivó
Beteg 1 valami ! Tehát jöhet !!!!!!!!!!!!!!!!
3.
3.
Hablaty
Ekkora baromságot még életemben nem láttam!

Naná, hogy megszerzem!
1.
1.
fojesz
Attttyaúristen mekkora emberek! :) Már nagyon várom. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...