The Elder Scrolls Online MAC, PC, PS4, XBOXONE

MMORPG a The Elder Scrolls-sorozat alapján: a játékot a Bethesda Softworks és a Zenimax Online Studios készítik.
1392966045

Így kovácsolunk a The Elder Scrolls Online-ban

A Zenimax Online Studios friss oktatóvideót tett közzé a The Elder Scrolls Online-ról, melyben a craftingról lesz szó, azon belül a kovácsolásról. Ha megvannak a nyersanyagok, hevítsük fel a tüzet, és kalapáljunk!
1391623470

Újabb Elder Scrolls Online bétakulcsok érkeznek

A Bethesda készülő MMORPG-je újabb tesztelők segítségét várja a hétvégi szerverterhelési próbaüzemre. Ha regisztráltál a béta kulcs igénylők táborába, ideje felforgatni a postaládádat!
1391265705

The Elder Scrolls Online - videón a gyűjtői kiadás

Három nappal ezelőtt leplezték le a The Elder Scrolls Online 100 dolláros gyűjtői kiadását, most pedig kaptunk róla egy videót, amin a játék dizájnere bontja ki a hatalmas dobozban érkező pakkot.
1391018400

The Elder Scrolls Online - gigászi trailer érkezett

A Bethesda bemutatta a The Elder Scrolls Online gyűjtői változatát, ráadásként pedig egy nagyon hosszú és nagyon hangulatos cinematic trailert is kiadott az áprilisban érkező MMORPG-hez.
1390933800

The Elder Scrolls Online - PS Plus nélkül is

A ZeniMax Online eloszlatta a PS4-játékosok minden félelmét: nem kell majd PlayStation Plus-előfizetőnek lenni ahhoz, hogy játszhassanak a The Elder Scrolls Online-nal, csak a standard havidíjat kell kicsengetni.
1390500031

Sztárparádé a The Elder Scrolls Online-ban

A Bethesda bejelentette a The Elder Scrols Online szinkronszínészeit - persze nem az összeset, csupán a hollywoodi sztárokat. Megbízható, régi motorosok ők - a minőség garantált. De beszéljenek inkább az érintettek!
1386786600

Áprilisban rajtol a The Elder Scrolls Online

Egy új trailer társaságában jelentette be a Bethesda és a ZeniMax Online Studios a The Elder Scrolls Online megjelenési dátumát. A PC-sek játszhatnak először, a konzolosoknak két hónapot várniuk kell.
1386147658

The Elder Scrolls Online - videón a karakterfejlődés

A Bethesda vadonatúj útmutatóval szolgált az MMO iránt érdeklődők számára. Ezúttal a karakterek fejlesztési lehetőségeikről lesz szó - természetesen gameplay jelenetek formájában. Vesd rá magad!
1385053238

Interaktív térképen a TESO világa

Ha kíváncsi vagy a The Elder Scrolls Online bejárható világára, akkor bizonyára jó néven veszed, hogy a hivatalos oldalon egy interaktív térképet találsz Tamrielről. Megannyi háttérinfóval és képpel megspékelve.
1382083229

The Elder Scrolls Online - a karaktergenerálásról

A TESO művészeti direktora, Jared Carr mutatja be nekünk az MMO karakter-testreszabási lehetőségeit egy videó keretében. Rengeteg opció áll rendelkezésünkre, hogy hősünket egyedivé varázsoljuk.