The Elder Scrolls Online MAC, PC, PS4, XBOXONE

MMORPG a The Elder Scrolls-sorozat alapján: a játékot a Bethesda Softworks és a Zenimax Online Studios készítik.
Típus: Fantasy, MMORPG

TESO - infók a veterán tartalomról és a PvP-ről

A Bethesda megígérte, hogy azoknak a játékosoknak is szavatos élményt nyújt a The Elder Scrolls Online, akik már elérték a maximális szintet. Lesz itt veterán kampány és élvezetes PvP is - részletek a kattintás után.

Mikor lesz éles a The Elder Scrolls Online?

Nyilván április 4-én, ám most órára pontosan megtudhatjuk, hogy mikor indulnak a PC-s TESO szerverei, beleértve a korai hozzáféréssel rendelkezőkre érvényes időpontokat is. Állítsátok be az ébresztőt, nehogy lemaradjatok!

The Elder Scrolls Online bétateszt

Kipróbáltuk a legutóbbi bétahétvége alkalmával a The Elder Scrolls Online-t, s a kezdeti fejvakarások után már széles vigyor ült az ábrázatunkon. A single-játékokat határoló falak leomoltak, Tamriel varázslatos világa utat tört magának.

Így kovácsolunk a The Elder Scrolls Online-ban

A Zenimax Online Studios friss oktatóvideót tett közzé a The Elder Scrolls Online-ról, melyben a craftingról lesz szó, azon belül a kovácsolásról. Ha megvannak a nyersanyagok, hevítsük fel a tüzet, és kalapáljunk!

Újabb Elder Scrolls Online bétakulcsok érkeznek

A Bethesda készülő MMORPG-je újabb tesztelők segítségét várja a hétvégi szerverterhelési próbaüzemre. Ha regisztráltál a béta kulcs igénylők táborába, ideje felforgatni a postaládádat!

The Elder Scrolls Online - videón a gyűjtői kiadás

Három nappal ezelőtt leplezték le a The Elder Scrolls Online 100 dolláros gyűjtői kiadását, most pedig kaptunk róla egy videót, amin a játék dizájnere bontja ki a hatalmas dobozban érkező pakkot.

The Elder Scrolls Online - gigászi trailer érkezett

A Bethesda bemutatta a The Elder Scrolls Online gyűjtői változatát, ráadásként pedig egy nagyon hosszú és nagyon hangulatos cinematic trailert is kiadott az áprilisban érkező MMORPG-hez.

The Elder Scrolls Online - PS Plus nélkül is

A ZeniMax Online eloszlatta a PS4-játékosok minden félelmét: nem kell majd PlayStation Plus-előfizetőnek lenni ahhoz, hogy játszhassanak a The Elder Scrolls Online-nal, csak a standard havidíjat kell kicsengetni.

Sztárparádé a The Elder Scrolls Online-ban

A Bethesda bejelentette a The Elder Scrols Online szinkronszínészeit - persze nem az összeset, csupán a hollywoodi sztárokat. Megbízható, régi motorosok ők - a minőség garantált. De beszéljenek inkább az érintettek!

Áprilisban rajtol a The Elder Scrolls Online

Egy új trailer társaságában jelentette be a Bethesda és a ZeniMax Online Studios a The Elder Scrolls Online megjelenési dátumát. A PC-sek játszhatnak először, a konzolosoknak két hónapot várniuk kell.