Quake Live

A népszerű Quake ingyenes, böngészőből indítható változata. A játék segítségével versenyeket is rendeznek majd.
1389531622

Tölthető a Quake Live kliense

Mint ismert, a böngészőben futtatható Quake Live korszakának vége, ezentúl önállóan futtathatjuk a játékot egy kliens feltelepítésével, amely annak rendje és módja szerint tegnap meg is érkezett.
1384153200

Quake Live - elhagyja a böngészőket

Elhagyja a böngészőket, és különálló, letölthető játékká válik a Quake Live - jelentette be az id Software. Az átalakításra az év végéig kell várni, a linuxosok és a macesek járhatnak rosszul vele.
1372327250

Todd Hollenshead elhagyta az id Software-t

A Bethesda megerősítette, hogy Todd Hollenshead tizenhét év után kilépett az id Software-től. Az egykori elnök személyes okokra hivatkozva hagyta ott a Doom, a Wolfenstein és a Rage fejlesztőcsapatát.
1361196000

John Romero a Square Enixszel tárgyal?

"Elkallódott játékfejlesztők" rovatunk aktuális szereplője John Romero, akiről az a hír járja, hogy a Square Enixszel tárgyal valamiről. Persze ez önmagában nem jelent semmit, Romero azért visszatérésére kíváncsiak lennénk.
1327492806

QuakeCon 2012: Megvan a dátum

Idén is megrendezi a szokásos évi összeröffenését az id Software, az eseménynek ismét a Hilton Anatole Hotel ad otthont Dallasban. Szokás szerint itt lesz Észak-Amerika legnagyobb LAN-partija, de reméljük Carmackék elhintenek pár infómorzsát a készülő Doom 4-ről is.
1308826800

Tizenötödik szülinapját ünnepli a Quake

Tegnap volt tizenöt éve, hogy boltokba került az id Software klasszikus FPS-e, a Quake. A játék azóta több folytatást, portot és spin-offot is megélt, a Quake-motorokat pedig számtalan másik játékhoz használták fel. A fejlesztők még csak említésszinten foglalkoznak a folytatással.
1302951641

Az id játékmotorjainak evolúciója

Szemrevaló és egyben kellemes emlékeket gerjesztő összeállítással jelentkezett a Gametrailers. A több mint hatperces videóban a dallasi id Software korábbi lövöldözős játékait vehetjük szemügyre mozgás közben. Honnan indultak és merre haladtak? És hol tartanak most? Naná, hogy a Rage-nél.
1267180920

Első születésnapját ünnepli a Quake Live

Egy éve indult el a Quake Live, a világ egyik legnépszerűbb FPS-sorozatának böngészőből, ingyenesen futtatható változata - az id Software is ünnepel.
1245913440

A Bethesda kezében az id Software

A Betheasda anyavállalata, a ZeniMax Media felvásárolta az id Software céget, így az ő kezükbe kerültek az ígéretesnek tűnő játékok kiadatási jogai.
1242703620

Vadi új képek madárcsicsergős kedd reggelre

Ezt a hétfőt is túléltük nagy nehezen, folytatódjon hát a hét néhány friss képpel! Mára van ArmA 2, Call of Juarez, Guitar Hero, Section 8, Sims 3, Tony Hawk és sok más.