Crysis Warhead

A népszerű Crysis első kiegészítője, amely még szebb grafikát ígér, mint elődje. A játékban ezúttal Psycho szemszögéből élhetjük át az eseményeket.
Típus: FPS, Kiegészítõ, Sci-Fi

Magyar szinkronnal érkezik a Crysis Warhead

A STALKER: Clear Sky után most a Crysis Warheadről derült ki, hogy magyar szinkronnal érkezik. A játék itthon szeptember 16-tól lesz megvásárolható.

Kedd reggeli galériafrissítés több száz képpel

Alaposan rákészülünk a héten megrendezendő Games Conventionre, hiszen a képfelhozatal már most remek, bőséges, és tele van jobbnál-jobb címekkel.

Megérkezett a legújabb Crysis Warhead trailer

A Crysis Warheadben az első részből megismert nagyarcú Psycho őrmesterrel rúghatunk szét néhány idegen hátsót. Erről érkezett most egy új trailer.

Crysis: Warhead rendszerigények

Megérkezett a Crysis: Warhead hivatalos gépigénye: ez a rendszer szükségeltetik ahhoz, hogy akadás nélkül fusson gépünkön az új Crysis.

Véglegesített Crysis Warhead megjelenési dátum

Az EA ma véglegesítette a Crysis Warhead megjelenési dátumát. Ha nem jön közbe semmi - márpedig miért jönne - akkor szeptemberben már tolhatjuk is a játékot.

Crysis Warhead harckocsik óriás felbontásban

3200x1800-as óriás felbontású képek érkeztek a Crytek Budapest által fejlesztett Crysis: Warhead-ből. A screenshotok két harckocsit mutatnak be.

Crysis: Warhead DX10-es effektek DX9 alatt

Úgy látszik, rájöttek a Crytek dolgozói, hogy nem járt le a Windows XP ideje és merész döntést hoztak: a játékban szereplő DX10-es effektek elérhető lesznek XP alatt is.

Óriás felbontású Crysis Warhead képek érkeztek

Új képek érkeztek a budapesti Crytek által fejlesztett Crysis Warheadből - mint azt láthatjuk a képeken, a grafikára ebben a játékban se lehet majd panaszunk.

E3 2008: A tizennyolcadik videócsokor

Elérkezett a tizennyolcadik videócsokor, benne a Crysis Warhead, Red Alert 3, The Agency, Killzone 2, Legendary, DC Universe Online, Lord of the Rings: Conquest.

E3 2008: A harmadik videócsokor

A harmadik felvonás, amelyben megtekinthető a Dead Space, a You Are In The Movies, Bioshock, Infamous, Resistance 2, Crysis Warhead, Red Alert 3 stb.