Crysis Warhead

A népszerű Crysis első kiegészítője, amely még szebb grafikát ígér, mint elődje. A játékban ezúttal Psycho szemszögéből élhetjük át az eseményeket.

Ismét lepaktált a Crytek és az EA

Nincs ezen semmi meglepő, tekintve, hogy a Crysis-sorozat az Electronic Arts égisze alatt jelent meg. A német stúdió és a kiadóóriás a jelek szerint újra összeállt egy közös játék erejéig. Ők még független stúdiónak számítanak, így akár több kiadónak is dolgozhatnak egyszerre.

GFACE - bemutatkozik a Crytek online platformja

Nagy fába vágta a fejszéjét a német Crytek: olyan online közösségi cross-platformot hoz létre, melyen a streamelhető játékok mellett barátkozhatunk és cseveghetünk is. Mindez böngészőből futna, és igazi nagyágyú címekkel is játszhatunk majd - a zárt béta már kezdetét vette.

Xbox 360-ra is megjelenik a Crysis első része?

A Crysis 2 megjelenése után talán egyértelmű lenne, hogy a Crytek konzolokra is elhozza a világbüntető grafikával megáldott, PC-re 2007-ben megjelent elődöt is. Bár hivatalos bejelentésről még nincs szó, ám a koreai korhatár-besorolásért felelős cég már utalt az xboxos portra.

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Kicsit megkésve, de szállítjuk nektek a legutóbbi hazai játékeladási toplistákat. Az összesített felhozatalban nem történt sok meglepetés, csak egy-egy platformon volt egyáltalán olyan új belépő, amelyik érdemes volt a legjobb tíz közé való bekerülésre. A hét legjobbja a Battlefield: Bad Company 2 volt.

Crytek: 8 GB memória kell az új konzolokba

Habár a következő generációs konzolok valószínűleg még valahol a tervezési fázisban leledzenek, a fejlesztők szeretik megmondani a Microsoftnak és a Sonynak, hogy milyen hardvert kellene kiadniuk. Most a Crytek programozója közölte "kívánságát" a játéksajtóval.

Mobilos játékot fejleszt a Crytek?

A Crysis-széria pátyolgatója, a Crytek minden jel szerint arra készül, hogy a mobiljátékok piacán is megvesse a lábát. Ambícióiról akkor szereztünk tudomást, amikor aktuális állásajánlataikban feltűnt, hogy iOS fejlesztőt keresnek. Az Epic és a Remedy után a frankfurti csapat is az Apple platformja mellett voksol.

Márciusban örülhetünk a Crysis-regénynek

A Del Rey Books kiadó nagy fába vágta a fejszéjét: Crysis: Legion címmel egy fordulatos regény lát napvilágot, amely a játék második részének történetét meséli el. Az írói munkálatokat Peter Watts végzi, akinek nem újdonság a sci-fi műfaja. Tavasszal már olvashatjuk is.

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.

Crysis 2 képlopatok és koncepciórajzok

A Crytek nem elégszik meg egy trilógiával, tovább is folytatják majd a Crysis-sorozatot, a Crysis 2-t pedig a széria rebootjának tekintik.