Crysis Warhead

A népszerű Crysis első kiegészítője, amely még szebb grafikát ígér, mint elődje. A játékban ezúttal Psycho szemszögéből élhetjük át az eseményeket.

Az év nagy PC-s játékmegjelenései - őszig

Megjelent egy lista a neten az idei év nagy PC-s játékmegjelenéseiről. A felsorolás őszig minden, már megerősített dátumú megjelenést tartalmaz.

Nagyfelbontású Crysis: Warhead screenshotok

A korábbi rossz minőségű képeket követően ma megérkeztek az első normális screenshotok a Budapesten készülő Crysis: Warheadből.

Megérkezett az első Crysis Warhead trailer

Megérkezett a CryTek budapesti stúdiójában fejlesztett Crysis Warhead első trailere. A kiegészítő főszerepében ezúttal Psychot köszönthetjük.

Crysis Warhead

Mikor a CryTek tavaly nyáron stúdiót alapított Budapesten, el se tudtuk képzelni, vajon milyen feladattal bízzák meg a derék magyar programozókat. Talán a konzolos átiratok készülnek majd itt? Vagy egy teljesen új CryTek játék szülőföldje lehet fővárosunk? Több ilyen találhatás is napvilágot látott az utóbbi hónapokban, most viszont már tudjuk jól. Mi fejlesztjük a Crysis kiegészítőlemezét!

Crysis Warhead - újabb screenshotok érkeztek

A múltkori rossz minőségű képlopatok után újabb, ezúttal már jobb minőségű screenshotok érkeztek a CryTek budapesti stúdiójában készülő Crysis Warheadből.

Befutottak az első képlopatok a Crysis Warheadből

Néhány rossz minőségű screenshot személyében befutottak az első képlopatok a CryTek budapesti stúdiója által fejlesztett Crysis Warheadből.

PSP játékon dolgozik a CryTek budapesti stúdiója

Kézikonzolra is lesz Crysis? Ez még egyáltalán nem biztos, de annyi már tuti, hogy valami PSP-s játékon agyalnak a CryTek Budapest munkatársai.

Crysis Warhead infómorzsák

A tegnapi bejelentés után végre néhány információt is megtudhatunk a Crytek által fejlesztett Crysis Warhead című játékról, amely egy kiegészítő lesz.

Crysis Warhead - immáron hivatalosan is!

A CryTek idén márciusban védette le a Crysis Warhead nevet, most pedig hivatalosan is felfedték: igen, stúdiójukban valóban készül egy játék ilyen címmel.

A Crysis lead-designere is tart előadást a GDF-en

Újabb előadóval bővült az idei GDF vendéglistája: Cevat Yerli, a Crysis lead-designere, a Crytek egyik alapító tulajdonosa is előadást tart a rendezvényen.