Crysis Warhead

A népszerű Crysis első kiegészítője, amely még szebb grafikát ígér, mint elődje. A játékban ezúttal Psycho szemszögéből élhetjük át az eseményeket.
Típus: FPS, Kiegészítõ, Sci-Fi

Az év modja: Mechwarrior Living Legends

Hatalmas közönségszavazás után végül a Crysishoz készült mod, a Mechwarrior: Living Legends vitte el az év legjobb modjának járó díjat.

Végre elkészült a CryEngine 3.0

A Crytek tegnap nagy örömmel értesített mindenkit, hogy a következő generációs motorjuk teljes egészében elkészült, és a fejlesztők rendelkezésére áll.

A héten megjelenő játékok és filmpremierek listája

Az érettségi szezon miatt Fojesz helyett ezúttal én szállítom nektek a héten megjelenő játékok listáját. Jön egy pár finom falat ezúttal is!

Három új címet foglalt le a Crytek

A tegnapi nap folyamán három új címet foglaltatott le a Crytek saját használatra, és valószínűleg a CryEngine 3.0 fogja futtatni a készülő játékokat.

GDC09: Crysis Warhead - A kidobott ötletek

A Cryteknek az idei GDC nagyban arról szólt, hogy az új, konzolokra is elérhető motorjukat bemutatják a nagyközönségnek, de azért volt szó másról is.

Új játékon dolgozik a Crytek Budapest is

Nemrég a Crysis: Warhead elnyerte a VES Awards keretében a legjobb grafikáért járó díjat, amely nagyon sokat jelentett a hazai készítőknek...

A Free Radical fejlesztheti a Crytek konzoljátékait

Nyílt titok, hogy a Crytek megszűnt számítógép-exkluzív fejlesztőnek lenni, a CryEngine pedig készen áll az újgenerációs konzolokon való bemutatkozásra.

Haza eladási toplista - Grand Theft Auto IV sikerek

A GTA IV számítógépes változatának megjelenése óta csak egyszer futotta egy szerény hetedik helyre a toplistán, január utolsó hetében viszont újra feltűnt rajta.

A World of Warcraft uralta a hazai piacot tavaly

Befutott a hazai játékeladásokat összegző toplista 2008-as összesítése: a listát egyértelműen a World of Warcraft és új kiegészítője, a Wrath of the Lich King uralja.

Lezárult az év játéka szavazás

A Bazi Nagy Évértékelés alkalmával arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyek voltak 2008 legjobb játékai. Következzenek hát az eredmények!