Crysis Warhead

A népszerű Crysis első kiegészítője, amely még szebb grafikát ígér, mint elődje. A játékban ezúttal Psycho szemszögéből élhetjük át az eseményeket.

Crysis Warhead

Michael Sykes őrmester nem egy nyugodt fazon, könnyen dühbe gurul, és ha kelepcébe akarják csalni, rezzenéstelen arccal aktiválja nanosuitja maximális erejét és egy elegáns szökkenéssel máris a megszeppent koreai katonák mellett terem, majd odacsap. Badass a tag, nem véletlenül Psycho a beceneve, talán egyszerű probléma-megoldó képességéért került az amerikai hadsereg kötelékébe. A Warhead a tavalyi év várva várt, furfangos technológiai megoldásairól elhíresült Crysisnak a standalone kiegészítője és amit a német Crytek fáradságos munkával megalkotott alapként, azt a magyar fejlesztők emelték tökélyre, megtartották minden jó tulajdonságát, pergősebbre vették játékmenetét, megtömték további friss tartalommal – a felismerhető, igazi magyar virtus szerint.

Hamarosan itt a Crysis Wars demója

A CryMod portálnak adott interjúban a CryTek Budapest stúdió fejlesztői megerősítették, hogy lesz demó a Crysis Warheaddel együtt érkező Crysis Warshoz.

A jövő heti játékmegjelenések

Újfent izgalmas hétnek nézünk elébe: jön a Star Wars: The Force Unleashed, a szinkronos Crysis Warhead, a Warhammer Online és a Pure is.

A Steamről is letölthető a Crysis: Warhead

Habár a magyar szinkronnal érkező Crysis: Warhead megjelenése még várat magára egy picit, az angol változatot a Steamről is letölthetik az érdeklődők - persze legálisan.

Galériafrissítés szerda délelőtt

Galériánkat olyan sztárok látogatták ma meg, mint BioShock, Crysis Warhead, Infamous, Madden, Pro Evolution Soccer, Resistance és Tiger Woods.

Felfedték a hivatalos Crysis Warhead gépet

Bemutatták a CryTek, az EA és az NVidia által közösen készített hivatalos Warhead PC-t, melyen hibátlanul fog futni az új Crysis, és az ára se olyan sok.

Hamarosan felfedik a hivatalos Warhead gépet

A CryTek szeretne a Crysis Warhead megjelenése alkalmából egy olyan PC-t piacra dobni, ami bebizonyítja, hogy nem kell méregdrága gép a játék mozgatásához.

Nemsokára jön a konzolos Crysis?

Aki múltkor örült a hírnek, hogy a Crysis konzolokra portolása lehetséges lehet, elkezdheti gyűjteni a zsebpénzét egy esetleges konzolos megjelenésre.

GC 2008: Elkészült a Crysis Warhead

Befejeződtek a Crysis Warhead munkálatai: a magyar fejlesztésű produktum szeptember 12-én kerül a boltok polcaira exkluzív multiplayer-tartalommal.

GC 2008: A második nagy galériafrissítés

A Games Convention 2008 alatti második nagy galériafrissítésben van Crysis, Diablo, GTA, Operation Flashpoint, Prince, PES2009, WOW, meg minden más.