Crysis Warhead

A népszerű Crysis első kiegészítője, amely még szebb grafikát ígér, mint elődje. A játékban ezúttal Psycho szemszögéből élhetjük át az eseményeket.
Típus: FPS, Kiegészítõ, Sci-Fi

Crysis Warhead

Michael Sykes őrmester nem egy nyugodt fazon, könnyen dühbe gurul, és ha kelepcébe akarják csalni, rezzenéstelen arccal aktiválja nanosuitja maximális erejét és egy elegáns szökkenéssel máris a megszeppent koreai katonák mellett terem, majd odacsap. Badass a tag, nem véletlenül Psycho a beceneve, talán egyszerű probléma-megoldó képességéért került az amerikai hadsereg kötelékébe. A Warhead a tavalyi év várva várt, furfangos technológiai megoldásairól elhíresült Crysisnak a standalone kiegészítője és amit a német Crytek fáradságos munkával megalkotott alapként, azt a magyar fejlesztők emelték tökélyre, megtartották minden jó tulajdonságát, pergősebbre vették játékmenetét, megtömték további friss tartalommal – a felismerhető, igazi magyar virtus szerint.

Hamarosan itt a Crysis Wars demója

A CryMod portálnak adott interjúban a CryTek Budapest stúdió fejlesztői megerősítették, hogy lesz demó a Crysis Warheaddel együtt érkező Crysis Warshoz.

A jövő heti játékmegjelenések

Újfent izgalmas hétnek nézünk elébe: jön a Star Wars: The Force Unleashed, a szinkronos Crysis Warhead, a Warhammer Online és a Pure is.

A Steamről is letölthető a Crysis: Warhead

Habár a magyar szinkronnal érkező Crysis: Warhead megjelenése még várat magára egy picit, az angol változatot a Steamről is letölthetik az érdeklődők - persze legálisan.

Galériafrissítés szerda délelőtt

Galériánkat olyan sztárok látogatták ma meg, mint BioShock, Crysis Warhead, Infamous, Madden, Pro Evolution Soccer, Resistance és Tiger Woods.

Felfedték a hivatalos Crysis Warhead gépet

Bemutatták a CryTek, az EA és az NVidia által közösen készített hivatalos Warhead PC-t, melyen hibátlanul fog futni az új Crysis, és az ára se olyan sok.

Hamarosan felfedik a hivatalos Warhead gépet

A CryTek szeretne a Crysis Warhead megjelenése alkalmából egy olyan PC-t piacra dobni, ami bebizonyítja, hogy nem kell méregdrága gép a játék mozgatásához.

Nemsokára jön a konzolos Crysis?

Aki múltkor örült a hírnek, hogy a Crysis konzolokra portolása lehetséges lehet, elkezdheti gyűjteni a zsebpénzét egy esetleges konzolos megjelenésre.

GC 2008: Elkészült a Crysis Warhead

Befejeződtek a Crysis Warhead munkálatai: a magyar fejlesztésű produktum szeptember 12-én kerül a boltok polcaira exkluzív multiplayer-tartalommal.

GC 2008: A második nagy galériafrissítés

A Games Convention 2008 alatti második nagy galériafrissítésben van Crysis, Diablo, GTA, Operation Flashpoint, Prince, PES2009, WOW, meg minden más.