Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes a The Phantom Pain előzményeit meséli el.
1476196245

Utolsó traileren az MGS V: The Definitive Experience

A mai naptól beszerezhető a Ground Zeroest és a The Phantom Paint egy csomagban felvonultató Metal Gear Solid V: The Definitive Experience. A Konami a premier alkalmából kidobta a kollekció utolsó előzetesét.
1476127920

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten új platformot avatunk, csütörtökön debütál ugyanis a Sony VR-szemüvege, a PlayStation VR. Szerencsére amúgy is sűrű hétnek nézünk elébe, folytatódik a Gears of War, és PS4-en is tiszteletét teszi a Rise of the Tomb Raider.
1475935254

Itt a definitív Metal Gear Solid V előzetese

A jövő héten érkezik a Metal Gear Solid V: The Definitive Experience, amely az alapjáték mellett a Ground Zeroes prológot, valamint az összes eddig megjelent DLC-t is tartalmazni fogja. A Konami egy trailerrel melegít a megjelenésre.
1472540400

Tényleg jön a definitív Metal Gear Solid V

A Konami hivatalosan is megerősítette az egy ideje már pletykált Metal Gear Solid V: The Definitive Experience létezését. A definitív kiadás október 11-én mutatkozik be mindhárom nagy platformon.
1469970000

49 millió eladott példánynál jár a Metal Gear-sorozat

A Konami legutóbbi üzleti jelentéséből az is kiderült, hogy mára több mint 49 millió példányt adtak el a Metal Gear-sorozat egyes epizódjaiból. Ezek után különösen vicces, hogy egy darabig biztosan nem készül nagygépes folytatás hozzá.
1469714400

Készül a Metal Gear Solid V: Definitive Edition

Nagyon úgy néz ki, hogy idén ősszel a Metal Gear Solid V is kap egy definitív kiadást, ami ez esetben annyit jelent, hogy a játék, illetve az eddigi összes kiegészítője és tartalma egybe lesz csomagolva.
1462899600

Vadonatúj akciójátékon dolgozik Hideo Kojima

Hideo Kojima interjút adott a Hachima Kikou magazinnak, és ha már beszélt, akkor a Sonyval partnerséget kötött Kojima Productions új játékáról is elárult néhány érdekes részletet.
1459069200

David Hayter: a Konami korábban is lecserélt volna

Nagy felzúdulást váltott ki a Metal Gear Solid-rajongók körében, mikor kiderült, hogy az ötödik felvonásban nem David Hayter adja majd a hangját Big Bossnak, pedig úgy tűnik, a Konami már régóta meg akart szabadulni a színésztől.
1450530123

Új Metal Gearhez toboroz a Konami

Hiába távozott a cégtől Hideo Kojima, úgy tűnik, a Konami továbbra is számol a Metal Gear-sorozattal. Ezt támasztja alá egy álláshirdetés is, amely szerint a cég munkatársakat keres egy új Metal Gear-játékhoz.
1450251709

Kojima új stúdiója a Sonyval kötött partnerséget

Vége az év eleje tartó rémálomnak: Hideo Kojima bejelentette, hogy új stúdiót alapított, mellyel egy új franchise fejlesztésébe kezd. A független csapat partnerséget kötött a Sonyval, így az első játékuk PlayStation-exkluzív lesz.