I Am Alive PC, PS3, X360

Az I Am Alive fejlesztését a Darkworks kezdte meg, végül a Ubisoft Shanghai fejezte be.
1328274018

I Am Alive - újabb képzönge

Az biztos, hogy a számos újratervezést megélt I Am Alive továbbra is megosztja a játékosokat, s úgy látszik, hogy fejlesztők továbbra sem tudják eldönteni a designt. A legújabb képeken is erős kontraszt mutatkozik: egy részük túl sötét, más részük túl fényes. Mit akarnak ezzel elérni? Döntsetek!
1327399200

Márciusban jön az I Am Alive

A Microsoft részletezte az Xbox House Party promóciót, megtudtuk, hogy az akcióban résztvevő játékok pontosan mikor és milyen áron válnak elérhetővé az Xbox Live-on. Természetesen ezúttal minden szem az új Alan Wake-re és az I Am Alive-ra szegeződik, ezek a legfajsúlyosabb címek a felhozatalban.
1326963616

I Am Alive - találkozás a rosszfiúkkal

A Ubisoft közzétette az I Am Alive legfrissebb trailerét, melyben a harcrendszerről libben le a fátyol. Mi történik akkor, ha hozzánk hasonló, minden hájjal megkent túlélőkkel hoz össze a sors bennünket? Természetesen harc, de nem ám unalomig ismert eszközökkel, hanem sokkal fondorlatosabban.
1324058445

I Am Alive - az életben maradás trükkjei

A Ubisoft újabb előzetessel kedveskedett nekünk a sanyarú sorsú I Am Alive-ból, mely jó pár túlélési tippet ad azok számára, akik netán földindulás után egy romos városban rekedtek. Persze a dolog csupán plátói, Bear Grylls tutira belekötne, de nem is ez a lényeg.
1322384400

I Am Alive - magyarázkodik a rendező

Hát, az nem is úgy volt, hogy a kalózkodás miatt nem jön PC-re az I Am Alive, még akkor is, ha valójában azt mondtuk. Vagy valami hasonló "magyarázattal" szolgál most a játék fejlesztésének vezetője, aki szerint a pár napja történt fiaskó pusztán kommunikációs probléma volt.
1322211600

I Am Alive - 50 ezer ember kedvéért nem lesz PC-re

Bár annak idején az I Am Alive-ot PC-re is bejelentették, a fejlesztőváltás látszólag a készítők hozzáállásán is változtatott: a játék kreatív igazgatója szerint csak azért nem fognak költeni a számítógépes verzióra, hogy utána 50 ezren vegyék meg, a többiek pedig letöltögessék. Persze jó lenne, de úgy néz ki, nem lesz.
1322071227

I Am Alive - nulláról indították újra a fejlesztést

Pár hónapja jelentették be újra az I Am Alive-ot, ezúttal letölthető címként, az eredeti fejlesztők, a Darkworks szélnek eresztése után. Minden, amit most látunk a játékból, az teljes mértékben a Ubisoft Shanghai érdeme, ugyanis mikor átvették a projektet, gyakorlatilag a semmiből építették fel.
1320827400

Jövőre is lesz Assassin's Creed

Megérkezett a Ubisoft pénzügyi helyzetjelentése, amiből az is kiderül többek között, hogy jövőre folytatódik az Assassin's Creed, méghozzá egy teljes értékű epizóddal, amiben már valószínűleg új szereplőt is köszönthetünk. Az üzleti év első fele egyébként nem sikerült kifejezetten jól.
1317366000

Télen jön az I Am Alive, trailer a visszatérésre

I Am Alive is alive - nagyon eredeti szójáték. A lényeg, hogy bár régóta csend honolt az I Am Alive körül, a Ubisoft végre újra bemutatta a játékot, leközölt néhány kulcsfontosságú infót vele kapcsolatban, és kiadta az új trailert is, ami már ingame jeleneteket is felvonultat. Télen megjelenés, letölthető formában.
1313841751

Kiszivárgott látnivalók az I Am Alive-ból

Emlékeztek még az I Am Alive-ra? Témaválasztása miatt az egyik leginkább várt Ubisoft-játék szerintünk, de a kiadó nem igen akarja kiadni, sőt egyre kevesebbet beszél róla - legutóbb is csak annyit mondott vele kapcsolatban, hogy ne aggódjunk: készül az, egyszer talán be is fejezik...