The Dark Knight

A Pandemic által fejlesztett Batman-játék, amely a The Dark Knight eseményei után játszódik, Gotham City utcáin.
Típus: Akció

2012 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

Kattintásalapú összefoglalónk utolsó részében a közösség kapja a főszerepet, egészen konkrétan a ti írásaitokból csináltunk tízes toplistát. Lássuk, melyek voltak 2012 legolvasottabb blogjai!

Képeken az új Dark Knight-film Macskanője

Nem kétséges, hogy elég komoly sztárparádét vonultat fel a következő Batman-film, mint ahogy az sem, hogy mindenki epekedve várja, mégis miként jut majd szerephez benne a Macskanő. S persze azt is, hogy vajon mennyire fog feszülni rajta a bőrruci. Nos, most kiderül.

The Dark Knight Rises - itt az első kép

Ha szombat, akkor Cooltúra - ezt most találtam ki, de jól hangzik. Szóval az alkalmanként jelentkező Cooltúra rovatunkban ezúttal a következő Nolan-féle Batman-filmet vesszük elő. Most indult el ugyanis a The Dark Knight Rises hivatalos oldala, s ennek örömére megjött az első kép is.

Lehúzhatja a rolót a Pandemic?

Ha igazak a pletykák, a 2007-ben felvásárolt Pandemic lehet az Electronic Arts nagy leépítési, átszervezési akciójának első nagyobb áldozata.

Képek a leállított The Dark Knight játékból

Bár a The Dark Knight játékváltozata már sosem készül el, apró vigaszként érkezett tíz darab kép a leállított projektről, melyek bemutatják a játékbeli Gotham City-t.

The Dark Knight: The Videogame - mi történt vele?

A The Dark Knight adaptációja az alapanyag híre miatt alighanem a legjobban várt játékok közé tartozott, a program viszont mégsem készült el, s nem is fog.

Szélnek eresztette az EA a Pandemic Brisbane-t

Szélnek eresztette a pletykák szerint az Electronic Arts a Pandemic egyik stúdióját mindennemű leépítés nélkül úgy, hogy még a saját címeit is magával vihette.

Leállították a The Dark Knight fejlesztését?

Újabb pletykák érkeztek a The Dark Knight játékadaptációjával kapcsolatban: az Australian Gamer értesülései szerint a játék fejlesztését leállították.

Információk az új Batman-játékról

Végre megtudhatunk néhány részletet a The Dark Knight című film után játszódó Batman-játékról, amely még mindig nincs hivatalosan bejelentve.

Mégsem lesz The Dark Knight játék?

Tavaly május óta tűkön ülünk, lerágjuk mind a tíz körmünket, mert állítólag játék készül a tegnap mozikba került The Dark Knight mozifilm alapján.