Batman: Arkham Asylum

A legújabb Batman-játék Gotham City sötét utcáira kalauzolja a játékosokat, ahol a főhősnek legnagyobb ellenségeivel kell szembenézni.
Típus: Akció, TPS

Letölthető az első Arkham Asylum kiegészítő

Ahogy azt a készítők megígérték, letölthetővé vált a Batman: Arkham Asylum első ingyenes kiegészítője - a következő a jövő hét végén jelenik meg.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beindult az őszi szezon! A héten érkezik a Need for Speed: Shift, a Marvel: Ultimate Alliance 2, az NHL-játékok, a Wet és egy rakás lemaradt PC-s port.

Batman: Arkham Asylum - túl a kétmillión

Körülbelül két hete került boltokba a Batman: Arkham Asylum, az eladások pedig máris kétmilliónál tartanak, ami ezúttal nem csak a Denevérember jóhírének köszönhető.

Megalapították a DC Entertainmentet

Talán a Disney és a Marvel legújabb közös akciója miatt alapította meg a Warner Bros. a DC Entertainmentet, melyet a Warner Premiere elnöke irányít majd.

PC-re is megjelenik a készülő Arkham Asylum DLC

A Shacknews értesülései szerint PC-re is megjelenik majd a Batman: Arkham Asylum első kiegészítője, melynek készültéről a játékból szereztünk tudomást.

Jövő héten kiegészül a Batman: Arkham Asylum

Szegény PC-sek még meg se kapták a Batman: Arkham Asylum játékot, de a konzolosok már az első DLC-t várják. A kiegészítő jövő csütörtökön érkezik!

Batman: Arkham Asylum - jöhet a második rész?

A toplistákat uralva és számos kritikai elismerés besöprése után a játék dizájnere szerint könnyen lehet, hogy folytatást kaphat a Batman: Arkham Asylum.

Hétvégi nagy galériafrissítés

Hétvégi galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Dark Void, a Dirt 2, Gran Turismo 5, a Mass Effect 2, az Avatar vagy az új Red Faction.

Batman: Arkham Asylum - A PhysX képességei

Bemutatkozik a PhysX képességeivel ellátott PC-s verzió, amely hamarosan a boltok polcaira kerül, s olyan izgalmakra számíthatunk, mint a konzolos változatban.

Batman: Arkham Asylum

Gotham városának nincs egy nyugodt éjszakája sem. Rablók, banditák öltöttek jelmezt, hogy félelmet és rettegést keltsenek áldozataikban. Egyetlen ember képes felvenni a küzdelmet velük, kinek maga a sötétség és a félelem az eszköze. Ő maga bosszú és az éjszaka, ő Batman!