Batman: Arkham Asylum

A legújabb Batman-játék Gotham City sötét utcáira kalauzolja a játékosokat, ahol a főhősnek legnagyobb ellenségeivel kell szembenézni.
Típus: Akció, TPS

Batman: Arkham Asylum demóra várunk

Az amerikai GameStop játékáruházak kiállított gépein már fut a Batman: Arkham Asylum demója - feszülten várjuk, hogy megjelenjen a letölthető változat is!

Friss screenshotok ebédszünetre

Ebéd mellé ajánljuk: Banjo, Batman, Diablo III, Dragon Age, Runes of Magic, Saboteur, Saints Row, Scratch, Terminator, War Rock, stb.

GDC 2009: Az ötödik videóösszeállítás

Megérkezett az ötödik adag videó is olyan nevekkel, mint a Flock, Harry Potter and the Half-Blood Prince, Riddick: Assault on Dark Athena, Batman: Arkham Asylum stb.

Gyűjtői változatot is kap az új Batman-játék?

Picivel több, mint egyszerű pletyka, azonban az Eidos még nem erősítette meg a Gamestop-on talált információkat, miszerint gyűjtői kiadást is kap az Arkham Asylum.

Hangulatos Batman: Arkham Asylum trailer

A héten volt egy kis elégedetlenkedés a Batman: Arkham Asylum T for Teen besorolása miatt, de az új trailer bebizonyítja, hogy nem kell aggódnunk a játékért!

T for Teen besorolást kap az új Batman játék?

A Warner felfedte az új Batman játék dobozterveit. A képeken T for Teen besorolást látni, ami azt jelenti, hogy a játék mégsem lesz olyan sötét és véres, mint vártuk!

Ebéd utáni galériamánia a Gamekapcson

A mai felhozatal rövid, ám annál velősebb! Van Batman, Empire: Total War, Final Fantasy, Lost Planet 2, Stormrise és Tenchu 4 is - finom falat mindegyik!

Képeken a Batman: Arkham Asylum

A tegnapi mozgókép után ma új képlopatok láttak napvilágot a legújabb Batman játék kapcsán, amely az Arkham Asylum alcímet viseli, a megjelenése pedig ismeretlen.

Mozgásban a Batman: Arkham Asylum

A Rocksteady által fejlesztett Batman játékban ismét felvehetjük a harcot a veszedelmes Joker ellen, aki mindent megtesz, csak hogy elpusztítsa a Denevérembert.

Karácsony előtti galériafrissítés

Az ünnepek előtti utolsó galériafrissítéssel jelentkezünk, melyben nem kisebb címek képviseltetik magukat, mint a GTA IV, a Sims 3 vagy a Resident Evil 5.