Batman: Arkham Asylum

A legújabb Batman-játék Gotham City sötét utcáira kalauzolja a játékosokat, ahol a főhősnek legnagyobb ellenségeivel kell szembenézni.
Típus: Akció, TPS

Színre lép Méregcsók az Arkham Asylumban

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum gonosztevőinek mozgóképes bemutatója, ezúttal Poison Ivy, azaz Méregcsók néz farkasszemet a Sötét Lovaggal.

Kedd esti videóösszeállítás

Sikerült összegyűjtenünk egy nagyobb csokor videót ma estére: új előzetesek érkeztek a Bionic Commandóról, a Call of Juarezről és az Interstellar Marinesről is.

Késik a Batman: Arkham Asylum megjelenése

A Rocksteady Studios által fejlesztett Batman: Arkham Asylum megjelenése május 29-re volt kitűzve, ám sajnálatos módon késni fog, egészen nyár végéig.

Batman: Arkham Asylum - A hivatalos gépigény

A Rocksteady Studios által fejlesztett Batman: Arkham Asylum az eddig látottak alapján ígéretesnek tűnik sőt, még a gépigénye is egész elviselhetőnek tűnik.

Friss screenshotok ebéd előtt

Amíg felforr a húsleves, gyorsan lássuk a mai screenshot betevőt, melyben van Batman, Dead Space, Fight Night, FUEL, Lost Planet 2, meg minden más!

Jokert is irányíthatjuk a PS3-as új Batmanben

Egy Playstation Home plakátról tudtuk meg, hogy Jokert is irányíthatjuk majd a hamarosan megjelenő Batman: Arkham Asylum PS3-as változatában.

Batman: Arkham Asylum - Az ökölharc rejtelmei

Két új videó látott napvilágot a júniusban megjelenő játékól, amelyeken szemügyre vehetjük Batman harci tudását, amint egy csapat ellenfél az életére tör.

A szokásos hétfő esti nagy galériamánia

Hétfő este mindig bepótoljuk a hétvégéről elmaradt képeket. A mai felhozatal kemény, van ArmA2, Bioshock 2, Mafia 2, Mars, Saboteur, meg minden jó!

Brutális méretű galériafrissítés boxoló kenguruval

Nehéz lenne egy mondatban felsorolni, hogy milyen screenshotok érkeztek, a legjobb talán az lenne, ha mindenki simán csak meglesné a felhozatalt.

Gyűjtői kiadás készül az új Batman játékhoz

Gyűjtői kiadásban is elérhető lesz az idén nyáron megjelenő Batman: Arkham Asylum, mely kellemes relikviákkal és extrákkal várja a vastag pénztárcájú vásárlókat!