Batman: Arkham Asylum

A legújabb Batman-játék Gotham City sötét utcáira kalauzolja a játékosokat, ahol a főhősnek legnagyobb ellenségeivel kell szembenézni.
Típus: Akció, TPS

GamesCom 09: A Square Enix listája

Még tíz nap és kezdetét veszi az idei GamesCom rendezvény. A nagy nap közeledtével egyre többen fedik fel kínálatukat. Most a Square Enixét láthatjátok.

Pénteken érkezik a legújabb Batman demója

A Rocksteady Studios sikervárományos játéka, a Batman: Arkham Asylum a hónap végén jelenik meg, pénteken pedig megérkezik a kipróbálható változata.

Batman: Arkham Asylum - A bőregér ellenségei

Egyre jobbank ígérkezik a Rocksteady Studios műhelyében készülő Batman: Arkham Asylum. Ezúttal a főhős ellenségeit láthatjuk mozgásban.

Batman: Arkham Asylum - 10 percnyi gameplay

10 percnyi videót láthatunk most a játékból, érdemes meglesni. Láthatjuk végre milyen lesz a menürendszer, s hogy hogy indul a játék, egyelőre béta változata.

E3 2009: Újabb videók az idei rendezvényről

Újabb videócsokor érkezett, amelyben olyan remek játékok kaptak helyet, mint a The Agency, Scratch: The Ultimate DJ, Batman: Arkham Asylum, Just Cause 2 stb.

E3 2009: Megérkezett a legújabb videócsokor

Batman: Arkham Asylum, Blur, DIRT 2, Marvel: Ultimate Alliance 2, Order of War, Resident Evil: The Darkside Chronicles várnak az érdeklődőkre többek között.

E3 2009: Vadi új E3-as screenshotok kedd estére

Aliens, Alpha Protocol, Assassins Creed 2, Batman, Battlefield, Blur, Dead Rising, Resident Evil, RUSE, Silent Hill, Uncharted és még sok már az E3-ról!

Augusztus végén jön a Batman: Arkham Asylum

Eddig is tudtuk, hogy a nyár végén érkezik, mára azonban napra pontosan meg tudjuk mondani, hogy mikortól érdemes a boltokban keresni Batman legújabb kalandjait.

E3 2009: Kedvcsinálók a rendezvény kezdete előtt

Még az indulás előtt szemügyre vehetünk megannyi új, kedvcsináló videót, amelyek között megtalálható többek között a Mass Effect 2 és a DJ Hero is.

Giga galériafrissítés a reggeli kakaó mellé

Lassan itt a hétvége, mi meg még nem is galériáztunk a héten. De bepótolva minden hiányosságot, következzenek az elmúlt napok legütősebb screenshotjai.