Batman: Arkham Asylum

A legújabb Batman-játék Gotham City sötét utcáira kalauzolja a játékosokat, ahol a főhősnek legnagyobb ellenségeivel kell szembenézni.
Típus: Akció, TPS

Kevin Conroy lesz Batman hangja az új játékban

Luke Skywalker mellett Kevin Conroy is tiszteletét teszi a Batman: Arkham Asylum szinkrongárdájában, ő adja ugyanis a hangját a Denevérembernek.

Megérkezett az új Batman: Arkham Asylum trailer

Megérkezett Batman legújabb és legsötétebb kalandjának, a Batman: Arkham Asylum című játéknak legújabb előzetes videója - kötelező darab!

Batman: Arkham Asylum - az első mozgókép

A Rocksteady Studios műhelyében készül a legújabb Batman játék, amely egyik filmhez sem kapcsolódik, ennek köszönhetően hatalmas élmény vár a rajongókra.

Friss képek szombat délutánra

Banjo Kazooie, Batman, FIFA, Golden Axe, Guitar Hero, Mortal Kombat, Wipeout és a sor még nem ért véget - itt a szombati galériafrissítés!

Batman: Arkham Asylum - Joker hangja

A Rocksteady Studis által fejlesztett Batman: Arkham Asylum szinkronszínészei között foglalt helyet Mark Hamill, aki Jokert fogja majd megszólaltatni.

Premier screenshotok az új Batman játékból

A nemrég bejelentett Batman: Arkham Asylum cimű játékból is befutottak az első hivatalos screenshotok. Panaszunk nem igazán lehet.

Batman: Arkham Asylum szkenek

A Gameinformer azon számából, amelyből megtudtuk a bejelentést, most új képeket tekinthetünk meg. Persze ezek csak szkenek, de a lényeg látszik.

Batman: Arkham Asylum bejelentés

A Gameinformer hasábjairól értesültünk róla, hogy az Eidos gondoskodó felügyelete alatt készül egy Batman-játék, amely az Arkham Asylum alcímet viseli.