Batman: Arkham Asylum

A legújabb Batman-játék Gotham City sötét utcáira kalauzolja a játékosokat, ahol a főhősnek legnagyobb ellenségeivel kell szembenézni.
Típus: Akció, TPS

Jövő héten kiegészül a Batman: Arkham Asylum

Szegény PC-sek még meg se kapták a Batman: Arkham Asylum játékot, de a konzolosok már az első DLC-t várják. A kiegészítő jövő csütörtökön érkezik!

Batman: Arkham Asylum - jöhet a második rész?

A toplistákat uralva és számos kritikai elismerés besöprése után a játék dizájnere szerint könnyen lehet, hogy folytatást kaphat a Batman: Arkham Asylum.

Hétvégi nagy galériafrissítés

Hétvégi galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Dark Void, a Dirt 2, Gran Turismo 5, a Mass Effect 2, az Avatar vagy az új Red Faction.

Batman: Arkham Asylum - A PhysX képességei

Bemutatkozik a PhysX képességeivel ellátott PC-s verzió, amely hamarosan a boltok polcaira kerül, s olyan izgalmakra számíthatunk, mint a konzolos változatban.

Batman: Arkham Asylum

Gotham városának nincs egy nyugodt éjszakája sem. Rablók, banditák öltöttek jelmezt, hogy félelmet és rettegést keltsenek áldozataikban. Egyetlen ember képes felvenni a küzdelmet velük, kinek maga a sötétség és a félelem az eszköze. Ő maga bosszú és az éjszaka, ő Batman!

Batman: AA - A legjobb szuperhősös játék

A konzolokra tegnap jelent meg a Batman: Arkham Asylum, amely a szaksajtó véleményének köszönhetően máris egy Guinness-rekordot ért el.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az e heti felhozatal bőségesnek tűnik, de a jó játékok után még mindig kutatni kell: a Batman: Arkham Asylumot és a Dissidia: Final Fantasy-t feltétlenül próbáljátok ki!

GamesCom 09: Giga galériafrissítés utoljára

Tegnap véget ért a kölni GamesCom, a hétvégén viszont annyi shot érkezett, hogy kár lenne átsiklani felette. Következzék hát a kiállítás utolsó galériafrissítése!

Nézd meg milyen Batman barlangja

A PlayStation Home meglátogatható helyszínei szinte napról napra bővülnek. Most a PS3 tulajok Batman barlangját barangolhatják be.

Batman: Arkham Asylum Demóteszt

Egy fékevesztett ház a fékevesztett Földön. Gotham City elvetemült bűnözői töltik itt büntetéseiket a mihamarabbi pszichikai gyógyulás reményében, persze a többségnek eszük ágában sincs megtérni. Nem egyszerű fegyház ez, hanem olyan testi elváltozásokkal küzdő őrizeteseknek is különleges körülményeket biztosít a rideg falak között, akik e nélkül nem is reménykedhetnek a változásban. Arkham a legszigorúbb hely, mégis egy olyan potenciális őrültnek, mint Joker, egy csapásra sikerül áttörni a korlátokat és átvenni az irányítást.