Duke Nukem 3D XBLA

Az 1996-os Duke Nukem 3D felújított változata Xbox LIVE Arcade-ra. HD grafika, online co-op, visszatekercseléd és persze a hamisíthatatlan Duke hangulat!

PS Vitára költözik a Duke Nukem 3D

Formális bejelentés még nem volt ugyan, de a Duke Nukem 3D: Megaton Edition mögött álló Devolver Digital Twitter-üzenete alapján jó esély van arra, hogy a játék PlayStation Vitára is megjelenik.

300 klasszikus DOS-os cím tolható böngészőben

Ha elmúltál 20 éves, s nem ma kezdted a gamer pályafutásodat, talán emlékszel még a DOS-os klasszikusokra. Az RGB oldalán mindenki szabadon nosztalgiázhat, csupán egy webböngésző kell hozzá.

Visszatér Duke Nukem, Wii U-n is lehetséges

A Take-Two elnöke, Strauss Zelnick kerek-perec kijelentette, hogy biztosan találkozunk majd új Duke Nukem-játékkal a jövőben, és a cég komolyan gondolja, hogy támogatja a Nintendo új üdvöskéjét, a Wii U-t is. A Forbes magazinnak adott interjújában pontos részleteket nem árult el, de ez is valami.

Érkezik a Duke Nukem képregény

Csajok, bikini és földönkívüli disznók - a Duke Nukem játékok szokásos, némileg blőd szentháromsága képregény formában is tiszteletét teszi. Alig négy dolcsiért magunkévá tehetjük a 32 oldalas füzetet, ám egyelőre csak az amerikai piacra szánják. Remélhetőleg Európába is importálnak majd egy-két példányt.

Duke Nukem Forever - egy legenda története

Szinte még mindig hihetetlen, hogy alig kell két hónapot kibírnunk, hogy kezeink közé vegyük a Duke Nukem Forevert - a játékot, amely 15 éve készül. A júniusi megjelenésig még van egy kis idő, a Gearbox ezt a néhány hetet trailerekkel próbálja átvészelni. Most kettőt is kaptunk, csekkoljátok őket!

Duke Nukem mozi Finnországból - itt az első trailer

A finn HMCIndie független filmvállalat mozit csinál Duke Nukemmel. Az alacsony költségvetésű film nem hivatalos feldolgozás lesz, de azért jó is kisülhet belőle!

3D Realms: számos új Duke Nukem van készülőben

Scott Miller, a nemrégiben megszűnt, majd pár nappal később újjáalakult 3D Realms hírhedt vezére bejelentette: számos új Duke Nukem játék van készülőben.

Az Xbox Live Arcade díjátadó jelöltjeinek listája

Újra megrendezésre kerül az XBLA Awards, ahol a játékosok szavazatai alapján a Microsoft a Live legjobb játékait díjazza majd - íme a jelöltek listája, szavazni a jövő héttől lehet!

Két új Duke Nukem Forever screenshot!

Két vadi új Duke Nukem Forever screenshot jelent meg a neten - a képek a Duke 3D nemrég megjelent LIVE Arcade-os verziójába voltak elrejtve.

Jövő héten érkezik a felújított Duke Nukem 3D

A 3D Realmsnek nem sok dolga akadt az utóbbi időben (khm...), így elkészítette a Duke Nukem 3D felújított változatát, mely a jövő héten kerül fel az Xbox Live-ra.