Dead Space 2 PC, PS3, X360

Folytatódik az Electronic Arts népszerű horrorjátéka: a Dead Space 2-ben multiplayer mód is helyet kapott. A játékhoz egy nagyobb DLC is elérhető Severed címmel.
1371369600

Egyelőre nem készül Dead Space 4

Legalábbis a Visceral Games nem a horrorsorozat folytatásán dolgozik, hanem valami máson. Mindez látszólag megerősíti a korábbi híreket, miszerint az Electronic Arts pihentetné a címet egy darabig.
1368169240

John Carpenter Dead Space-filmet szeretne

A Dolog és a Halloween nagypapakorú rendezője, John Carpenter szerint a gyakorlatban is jól működne egy Dead Space-film, szerinte az univerzum megérett egy adaptációra. Reméljük, hogy az EA is hallja a szavait.
1362581814

Frissítve: Lelőtték a Dead Space 4 fejlesztését?

Vad pletyka esett be délutánra, a Videogamer hírei szerint a Dead Space 3 gyenge eladásai miatt elkaszálták a negyedik rész fejlesztését, és ezzel együtt a sorozat jövője is bizonytalanná vált.
1349776800

MOBA készül a Dead Space alkotóinál?

A Visceral Games nemrég indított házon belüli Play4Free-részleget, ide keres most a csapat egy raklapnyi munkatársat. Ami különösen érdekes, hogy a free-to-play fejlesztéshez olyan embereket akarnak felvenni, akiknek van tapasztalata a MOBA játékok készítése terén...
1340103755

Új regény készül a Dead Space alapján

Szeretjük a játékok alapján készült könyveket, főleg ha nem a végigjátszott történéseket szedik össze bennük, hanem valami pluszt tesznek hozzá a megismert univerzumhoz. Készül a második Dead Space-regény, ami ilyen lesz - a kiadója szerint idén ősszel kerülhet a boltok polcaira.
1330509600

Nem ellenőrzi a fájljaidat az Origin

Tegnap óta nagy vihart kavart az interneten az Origin katalógusának automata játékhozzáadás funkciója, melynek nyomán néhány régebben megvásárolt Electronic Arts-anyag automatikusan bekerült a játékosok könyvtárába. A kiadó gyorsan igyekezett tisztázni: nem ellenőrzik a fájlokat.
1330423200

Átveszi a korábban megvett játékokat az Origin

Különböző Electronic Arts-játékok véletlenszerűen feltűnnek az Originen a megvásárolt játékaid között? Nem, nem hallucinálsz, úgy néz ki, hogy a kiadó van olyan kedves, és ellenőrzi nekünk a korábban megvásárolt EA-termékeket, amiket aztán betesz a Originbe.
1326196800

Könnyebb lett a Dead Space 2 a fejlesztés alatt

Szeretted volna, ha a Dead Space 2 kicsit összetettebb és nehezebb? Nos, a Visceral Games is így gondolta a dolgot eredetileg. Aztán amikor elkezdődött a pályák tesztelése, sokan egyszerűen nem tudták megoldani a feladatokat, így végül vissza kellett venni.
1325091900

A Gamekapocs legolvasottabb cikkei 2011-ben

Közeledik a 2011-es év vége, s mivel a hétvégén vélhetően mi is vállalhatatlanra isszuk magunkat, már most megkezdjük a szezonzáró összegzést. Első körben a Gamekapocs legolvasottabb cikkeit vesszük sorra az idei esztendő terméséből, lássuk, melyik írásokat kattintottátok le a legtöbbször!
1322668800

Masszív Dragon Age- és Dead Space-pletykák

A Kotaku egy komolyabb adag, állítólag az Electronic Artstól kiszivárgott pletykával támadta be az internetet a mai napon. Ezek szerint komolyabb bővülések és változások állhatnak be a cég két nagy címében. A Dragon Age például többjátékos résszel bővülhet.