LittleBigPlanet 2 PS3, Vita

A rendkívül népszerű LittleBigPlanet első folytatása, természetesen kizárólag PlayStation 3-ra, illetve készül egy vitás változat is. A játéknak elérhető egy Special Edition kiszerelése is, valamivel olcsóbb és tartalmasabb, mint az alapjáték volt.
1295856000

LittleBigPlanet 2 - hatalmas online siker

A LittleBigPlanet sikertörténete egy meglepő dolog: ritkán válik egy ennyire kreatív és ügyes cím egyben ekkora anyagi és közösségi sikerré egyszerre. A folytatásra pedig, úgy látszik, még sokkal inkább rácuppant a tömeg, ugyanis az máris megdöntötte az előd eredményeit.
1295608212

Színfalak mögött a Media Molecule

Sackboy második kalandja immáron aranylemezen van, javában folyik a sokszorosítás - hamarosan meg is kapják a porciójukat a LittleBigPlanet rajongók. A fejlesztés végső stádiumában forgatták az alábbi videót, melyben meglátogatták a Media Molecule csapatát. Számos kulisszatitokra derül fény.
1295364861

LittleBigPlanet 2 - játékterem babzsákkal

Záporoznak a LittleBigPlanet 2 trailerek, igaz, Amerikában már a játék is megjelent. Az új trailer amolyan kedvcsináló, és nem kifejezetten egy funkció bemutatkozására gyúr rá, de mi ezt nem is bánjuk. Lássuk, hogyan csalogathatjuk vissza a boldog játéktermi időket Sackboy társaságában!
1295269200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Minden elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy ez a hét a PlayStation 3-játékosok hete lesz, a LittleBigPlanet 2 és a Mass Effect 2 új verziója miatt mindenképpen érdemes beizzítani a kontrollereket. A többi platformon is lesz megjelenés persze, igaz, ott már jóval szerényebb címekre számíthatunk.
1294679902

Húsz exkluzív címmel készül a Sony 2011-re

Brutális játékfelhozatalra számíthatnak idén a PlayStation 3-as játékosok, a Sony gyakorlatilag az összes komolyabb címét előhalászta 2011-re. A hivatalos PlayStation Blogon a minap listába szedték a várható megjelenéseket, tessék mazsolázni közöttük! Reszkess Microsoft!
1293006649

Megvan a LittleBigPlanet 2 megjelenési dátuma

Aranylemezre került Sackboy új kalandja, amely túlmutat a hagyományos platformjátékok alapelvein, hiszen szinte minden műfajba ellátogathatunk, ha elég kreatívan használjuk a LittleBigPlanet 2 szerkesztői felületét. Habár még ez évben ki kellett volna jönnie, szerencsére a csúszás nem eget rengető.
1292769100

LittleBigPlanet 2 - terítéken a zeneszerkesztő

A LittleBigPlanet második részében gyakorlatilag már mindent a játékos tervezhet meg és állíthat össze, miért pont a zeneszerkesztő maradna ki a repertoárból? A Media Molecule új trailert dobott ki a januárban érkező folytatáshoz, amelyben azt vehetjük szemügyre, hogy miként csinálhatunk aláfestést Sackboy kalandjaihoz.
1291621752

Nem lesz 3D-támogatás a LittleBigPlanet 2-ben

Milliónál is több különböző módon szabhatod testre Sackboy második kalandját, de lesz egy olyan kirívó tényező, amivel nem találkozunk majd a LittleBigPlanet 2-ben. A képernyőn látható dolgok, nem lépnek ki a TV-ből, marad minden két dimenzióban. Valahol a 3D sem menő.
1290613270

Újabb előzetest kapott a LittleBigPlanet 2

A LittleBigPlanet folytatása hihetetlen mélységű játékélményt ígér, gyakorlatilag nincs lehetetlen, ha a játék pályaszerkesztője előtt ülünk. Az új részben számos játékmódot hozhatunk létre, emellett szinte bármibe bele- vagy ráültethetjük a derék babzsákokat. Mi olyan tevét szeretnénk, mint amilyen a trailerben is van!
1288866631

LittleBigPlanet 2 - színpadra lépnek a sackbotok

Új trailert kaptunk a LittleBigPlanet folytatásáról, amelyben a sackbotok kerülnek a középpontba. A mesterséges intelligencia által irányított babzsákokat a játékos utasíthatja, azok pedig engedelmesen táncra perdülnek vagy éppen követik Sackboyt a kalandjai során. Alig várjuk már a jövő évi megjelenést!