LittleBigPlanet 2 PS3, Vita

A rendkívül népszerű LittleBigPlanet első folytatása, természetesen kizárólag PlayStation 3-ra, illetve készül egy vitás változat is. A játéknak elérhető egy Special Edition kiszerelése is, valamivel olcsóbb és tartalmasabb, mint az alapjáték volt.

E3 2010: Sony konferencia LIVEBLOG

Az E3-as konferenciák nagyágyúja mindig is a Sony volt, egészen a Ken Kutaragi-féle előadásoktól Jack Trettonig. Nézd velünk élőben a 2010-es bemutatót!

LittleBigPlanet 2 - videóinterjúk a készítőkkel

Nemrég jelentették be a közkedvelt babzsákos játék második részét: erről kaptunk most új videókat, benne a fejlesztőkkel készített interjúkkal és gameplay bejátszásokkal.

LittleBigPlanet 2 - reklámozd a saját pályádat!

A LittleBigPlanet folytatásában lehetőségünk lesz weblapot létrehozni saját kis világunknak, s azt különböző közösségi oldalakon reklámozni a többiek számára.

Megerősítve: jön a LittleBigPlanet 2

Jó ideje számítottunk rá, viszont hivatalosan eddig senki sem erősítette meg, hogy folytatódhat-e a LittleBigPlanet - most úgy tűnik, lesz második rész.

LittleBigPlanet 2 - elszólta magát az egyik zenész

Habár mindenki sejti, hogy készül, a Sony hivatalosan még nem erősítette meg a LittleBigPlanet 2 fejlesztését. Az egyik zenét szállító muzsikus azonban elszólta magát.

Move támogatással jön a LittleBigPlanet 2

A Sony egyik holland marketingese szerint lesz LittleBigPlanet 2, ezek után pedig egyáltalán nem meglepő, hogy PlayStation Move támogatással érkezik majd.

A Sony felvásárolta a LittleBigPlanet fejlesztőit

A Sony hivatalosan is bejelentette, hogy felvásárolta a LittleBigPlanet-sorozatot jegyző Media Molecule-t - a konzolgyártó örül, és még több támogatást ígér a srácoknak.

Mégsem kap második részt a LittleBigPlanet

Bár eddig úgy tudtuk, már készül második rész a LittleBigPlanethez, a fejlesztő Media Molecule cáfolta a híreket, s elmondásuk szerint nem is akarnak folytatást.

Öt díjat nyert a Media Molecule

Kiosztották a Brightonban megrendezett Develop Industry Excellence fejlesztői konferencia díjait. A Media Molecule szó szerint tarolt a rendezvényen.

Újabb PS3-as címen dolgozik a Media Molecule

Ez azért jó hír, mert nem kevesebbet köszönhetünk nekik, mint a Sony konzoljának egyik legkedveltebb játékát, a méltán népszerű Little Big Planet című produktumot.