Red Dead Redemption

A Red Dead Revolver fejlesztőinek legújabb játéka, amely az 1900-as évek elejére, az amerikai ipari forradalom korába kalauzol el minket.
Típus: Akció, Western

Red Dead Redemption

Egyesült Államok, az 1900-as évek eleje. A polgárháborút követő időszak a cowboyok végnapjait hozta el, elindult az ipari forradalom, a bevándorló európaiak száma pedig sosem látott méreteket öltött. A lovakat belsőégésű motorral hajtott autók kezdték leváltani, fellendült az acéltermelés és a gépgyártás, de a modern világ szele nem csak új eszközöket, de társadalmi és gazdasági átalakulást is hozott. Az USA nagyhatalom lett.

Színre lépnek a Red Dead Redemption leányzói

Az eddig is mindenki számára világos volt, hogy Red atomikus szinten kemény, ám arról nem tudtunk, hogy a vadnyugat leányai is harcias amazonok.

Hétfő délelőtti galériafrissítés közel 400 új képpel

Mai összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint az Aliens vs. Predator, a House M.D., a Red Dead Redemption, a Spec Ops vagy a Supreme Commander 2.

Három percig mozog a Red Dead Redemption

Ismerve magamat, a Rockstart, a Grand Theft Auto IV-et és a Call of Juarez két részét, a Red Dead Redemption nálam tuti nyerő lesz, nézzétek meg ti is az új videót!

Screenshotkavalkád kedd délutánra

Crackdown 2, Dantes Inferno, Halo: Reach, Rage, Red Dead Redemption, Star Trek, The Settlers 7 és még több szupersztár a galériában!

Jó évet ígér a PS3-tulajoknak a Rockstar

A Rockstar legutóbbi címei elkerülték a PlayStation 3-at, ám a kiadó ezúttal megígérte: idén sok érdekességre számíthatnak ők is, mégha nem is exkluzív címekre.

A Rockstar Szauron nyomdokaiba lépett

A közutálatnak örvendő Rockstart a New York-i stúdió egyik alkalmazottja gúnyosan Szauron mindent látó szeméhez hasonlította - a cég láthatóan jól kerülte el a balhét.

Négy percen át mozog a Red Dead Redemption

Négyperces gameplay videó érkezett az április végén boltokba kerülő új Read Dead-játékról, a Redemptionről - western-fanatikusok ne hagyják ki!

Új Red Dead Redemption kedvcsináló érkezett

Nagyon vártam a Rockstarnál készülő Red Dead Redemption egy újabb videójára - nagyon! Most megkaptuk, de nem mondanám, hogy jött és győzött.

Óriási galériafrissítés hétfő estére

Ismét jelentkezünk heti galériafrissítésünkkel, benne olyan sztárokkal, mint az Epic Mickey, a Gran Turismo 5, a LEGO Universe vagy az Aliens vs. Predator.