Red Dead Redemption

A Red Dead Revolver fejlesztőinek legújabb játéka, amely az 1900-as évek elejére, az amerikai ipari forradalom korába kalauzol el minket.
1286097720

Képeken és videón a RDR: Undead Nightmare DLC

A vadnyugaton zombihordák garázdálkodnak, a békés farmereket az éjszaka közepén oszladozó, izzó szemű rémségek terrorizálják. A Rockstar sem szeretne kimaradni az élőholt-mókából, hamarosan érkezik a Red Dead Redemption következő letölthető tartalma, Undead Nightmare címmel.
1283607318

Take-Two: Nem fogunk bukni a Mafia II-n

Michael Pachter, a Wedbush Morgan Securities elemzője a Take-Two negyedéves pénzügyi helyzetjelentése előtt úgy vélekedett, hogy a vártnál gyengébb értékeléseknek és a hosszú fejlesztési időnek köszönhetően a kiadó bukni fog a Mafia II-n - a Take-Two szerint ez nem így lesz, de számokat ők sem mondtak.
1283252984

Pachter: Bukni fog a Take-Two a Mafia II-n

A Take-Two csütörtökön fogja közzétenni a harmadik negyedéves pénzügyi jelentését, ennek kapcsán a Wedbush Morgan Securities elemzője, Michael Pachter is véleményezte a kiadó játékainak teljesítményét. A Red Dead Redemption bejött a cégnek, a Mafia II-n viszont bukni fog, állítja a szakértő.
1282879560

Red Dead film készül Brad Pitt főszereplésével?

A Rockstar vadnyugati sandbox játéka olyan jól sült el, hogy Hollywood is arrafelé kacsingat, hogy egész estés mozit készítsen a Red Dead Redemption alapján. A források szerint a főszereplő személyének eljátszására olyan nagy név esélyes, mint Brad Pitt.
1281696866

Tarolt a kicsinosított Xbox 360 a múlt hónapban

Az NPD Group felmérése szerint a július egyértelműen az Xbox 360-é volt: a megújult külsejű konzol még a Nintendo-gépeket is legyűrte. Az uborkaszezon a toplistákra is rányomta a bélyegét, egyedül az új NCAA játék tudott előretörni, de az egymilliós álomhatárt ő sem közelítette meg.
1279810020

Az új Red Dead miatt szerepelt gyengén a UFC

A THQ marketing igazgatója is megerősítette egy elemző korábbi feltételezését: a Red Dead Redemption miatt nem szerepelt túl jól idén az UFC hivatalos játékváltozata.
1279797720

Red Dead Redemption - jaj a csalóknak

A Rockstar módszeres ritkítást végez a Red Dead Redemption multiplayer módjában csaló játékosok között, sőt a Free Roam "gyilkosainak" is van okuk félni.
1279622100

Új Guinness rekordok a Red Dead Redemptionnel

Hat fiatal ragadott PS3-at és egyhuzamban ötven órát játszottak a Rockstar westernjátékával Hollandiában. Az eredmény kimagasló, rekordot döntöttek.
1279275660

Nőttek a hardver-, csökkentek a szoftvereladások

Az amerikai eladások 6 százalékos visszaesést mutattak júniusban annak ellenére, hogy az Xbox 360, illetve PlayStation 3 eladások száma emelkedett.
1279200720

Leépítések a Red Dead Redemption fejlesztőinél

Bár meglepő, hogy éppen egy sikercím után bocsátanak el embereket egy csapattól, a Rockstar San Diego szerint teljesen szokványos okból került sor erre a lépésre.