Red Dead Redemption

A Red Dead Revolver fejlesztőinek legújabb játéka, amely az 1900-as évek elejére, az amerikai ipari forradalom korába kalauzol el minket.
Típus: Akció, Western

100 millióba került a Red Dead Redemption

A Red Dead Redemption fejlesztése körülbelül annyiba került, mint a GTAIV elkészítése. Aggódni nem kell, a játék már az eladási listák tetején trónol.

Red Dead Redemption

John arra eszmélt fel, hogy a postakocsi hangos zörgéssel száguldott tova, lenn az utcán. Krákogott egyet, feltápászkodott, majd meggyőződött róla, hogy a gúzsba kötött ledér hölgyemény száját nem vágta be a kötél, még a végén elcsúfítaná pofikáját...

Red Dead Redemption - betiltják az Emirátusokban

Nem jelenhet meg az Egyesült Arab Emirátusokban a Red Dead Redemption, írja a közel-keleti játékmagazin, a ME Gamers - az eset nem példa nélküli.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon-nagyon jó hetünk lesz, jön az Alan Wake, a Split/Second, a Red Dead Redemption, és végre itt az új Prince of Persia is a moziváltozattal együtt!

Red Dead Redemption launch trailer, képáradat

Most már tényleg csak napok vannak hátra a megjelenésig, időszerű is volt, hogy végre kijöjjön a most megtekinthető launch trailer, amivel lezárul a Red Dead kampánya.

Több száz új kép landolt a galériában

Új Alan Wake, Clash of the Titans, Fallout: New Vegas, Kane & Lynch 2, Lost Planet 2, Metal Gear Solid, Rage és Super Mario Galaxy 2 képek érkeztek a galériába.

Kooperatív móddal bővül a Red Dead Redemption

Megjelenés után, júniusban érkezik az az ingyenes DLC, amely kooperatív móddal bővíti a Red Dead Redemptiont - valószínűleg senkit sem kell noszogatni majd, hogy töltse le.

Újabb képek érkeztek a galériába

Mai összeállításunkban címek szerepelnek, mint az Alpha Protocol, a BioShock 2, a Bulletstorm, az Enslaved, a Halo: Reach vagy a Prince of Persia.

Red Dead Redemption - a multiplayer módokról

A Red Dead Redemptiont bemutató videósorozat mostani részében a multiplayer módokról tudhatunk meg többet - le is írtuk, ha nem tudnál angolul.

Újabb képek landoltak a galériában

Ha megjelenő játékból nem is, screenshotból bőven jutott mára: vannak új Ghost Recon, Prince of Persia, a Forza Motorsport, F1 2010 és Halo: Reach képek is!