Red Dead Redemption

A Red Dead Revolver fejlesztőinek legújabb játéka, amely az 1900-as évek elejére, az amerikai ipari forradalom korába kalauzol el minket.

Red Dead Redemption - zombiirtás rímekben

Csak nem tudunk betelni a Red Dead Redemption: Undead Nightmare előzeteseivel, igaz, a Rockstar nem is hagy sok választási lehetőséget. A legújabb trailerben például verset szaval a narrátor, közben pedig a zombikkal elárasztott multiplayer dübörög másfél percen keresztül - nekünk nagyon tetszik!

A Halo: Reach a legkeresettebb játék idén

Igen, tudjuk, hogy van még hátra pár hónap az idei évből, de az NPD Group legújabb összeállításának jóvoltából már kiderült, hogy melyik játékokból fogyott a legtöbb az Egyesült Államokban eddig. A listát a Halo: Reach, a New Super Mario Bros. Wii és az Xbox 360-as Red Dead Redemption vezeti.

Red Dead Redemption - élet a temetőben előzetes

Lassan már annyit hírezünk a Red Dead Redemption zombis DLC-jéről, mint máskor egy teljes játékról. Habár az Undead Nightmare tényleg teljesen átformálja mindenki kedvenc western akciójátékát, s külön dobozban is megjelenik, tehát valamennyire mégiscsak jogos a sok hír!

Önálló lemezen is megjelenik az Undead Nightmare

Hasonlóan a GTA IV: Episodes from Liberty City önállóan is futtatható DLC-packjához, a Red Dead Redemption is hasonló kiadással jelentkezik október 26-án. Az Undead Nightmare-re keresztelt csomag természetesen tartalmazni fogja a zombis DLC-t, valamint az alapjáték óta megjelent összes letölthető tartalmat egyetlen lemezen.

Red Dead zombik tombolnak az új trailerben

Ha a zombifilmek atyja, George A. Romero összeült volna a Rockstar San Diego vezérkarával, nagyjából az Undead Nightmare DLC lett volna együttműködésük gyümölcse. Persze ez nincs így, a fejlesztők saját kútfőből is képesek horrorhangulattal megtölteni a vadnyugatot. Pontos dátummal frissítve!

Képeken és videón a RDR: Undead Nightmare DLC

A vadnyugaton zombihordák garázdálkodnak, a békés farmereket az éjszaka közepén oszladozó, izzó szemű rémségek terrorizálják. A Rockstar sem szeretne kimaradni az élőholt-mókából, hamarosan érkezik a Red Dead Redemption következő letölthető tartalma, Undead Nightmare címmel.

Take-Two: Nem fogunk bukni a Mafia II-n

Michael Pachter, a Wedbush Morgan Securities elemzője a Take-Two negyedéves pénzügyi helyzetjelentése előtt úgy vélekedett, hogy a vártnál gyengébb értékeléseknek és a hosszú fejlesztési időnek köszönhetően a kiadó bukni fog a Mafia II-n - a Take-Two szerint ez nem így lesz, de számokat ők sem mondtak.

Pachter: Bukni fog a Take-Two a Mafia II-n

A Take-Two csütörtökön fogja közzétenni a harmadik negyedéves pénzügyi jelentését, ennek kapcsán a Wedbush Morgan Securities elemzője, Michael Pachter is véleményezte a kiadó játékainak teljesítményét. A Red Dead Redemption bejött a cégnek, a Mafia II-n viszont bukni fog, állítja a szakértő.

Red Dead film készül Brad Pitt főszereplésével?

A Rockstar vadnyugati sandbox játéka olyan jól sült el, hogy Hollywood is arrafelé kacsingat, hogy egész estés mozit készítsen a Red Dead Redemption alapján. A források szerint a főszereplő személyének eljátszására olyan nagy név esélyes, mint Brad Pitt.

Tarolt a kicsinosított Xbox 360 a múlt hónapban

Az NPD Group felmérése szerint a július egyértelműen az Xbox 360-é volt: a megújult külsejű konzol még a Nintendo-gépeket is legyűrte. Az uborkaszezon a toplistákra is rányomta a bélyegét, egyedül az új NCAA játék tudott előretörni, de az egymilliós álomhatárt ő sem közelítette meg.