Red Dead Redemption

A Red Dead Revolver fejlesztőinek legújabb játéka, amely az 1900-as évek elejére, az amerikai ipari forradalom korába kalauzol el minket.

Az új Red Dead miatt szerepelt gyengén a UFC

A THQ marketing igazgatója is megerősítette egy elemző korábbi feltételezését: a Red Dead Redemption miatt nem szerepelt túl jól idén az UFC hivatalos játékváltozata.

Red Dead Redemption - jaj a csalóknak

A Rockstar módszeres ritkítást végez a Red Dead Redemption multiplayer módjában csaló játékosok között, sőt a Free Roam "gyilkosainak" is van okuk félni.

Új Guinness rekordok a Red Dead Redemptionnel

Hat fiatal ragadott PS3-at és egyhuzamban ötven órát játszottak a Rockstar westernjátékával Hollandiában. Az eredmény kimagasló, rekordot döntöttek.

Nőttek a hardver-, csökkentek a szoftvereladások

Az amerikai eladások 6 százalékos visszaesést mutattak júniusban annak ellenére, hogy az Xbox 360, illetve PlayStation 3 eladások száma emelkedett.

Leépítések a Red Dead Redemption fejlesztőinél

Bár meglepő, hogy éppen egy sikercím után bocsátanak el embereket egy csapattól, a Rockstar San Diego szerint teljesen szokványos okból került sor erre a lépésre.

A Red Dead Redemption volt a májusi kedvenc

Frissítve! - Kis késéssel ugyan, de befutott az NPD májusi toplistája, melyben az amerikai játék- és konzoleladásokat összesítették. A pálmát a Red Dead Redemption vitte el.

Az esti nyolcaddöntő előtti galériafrissítés

Durván egy héttel az E3 után nem találtunk túl sok új képet, de egy kisebb csokorra valót azért össze tudtunk szedni, és szerencsére akadt horogra egy-két nagyobb cím is.

A MGS: Peace Walker lenyomta a Red Deadet

Egy PSP-exkluzív cím esetében ritka, hogy lenyomja a konkurens, nagygépes sikerjátékokat eladási számokat tekintve, most mégis pontosan ez történt.

Red Dead Redemption: mozgásban kooperatív mód

Ma válik letölthetővé a Rockstar westernjátékának első, ingyenes DLC-je, amely delejes kooperatív játékmóddal egészíti ki az alapjátékot.

Red Dead Redemption: túl az ötmillión

A Rockstar mindkét nagy neve brutálisan jól teljesít: a Red Dead Redemption most lépte az ötmillió eladott példányt, a GTA 4 pedig már rég az égekben jár.