Red Dead Redemption

A Red Dead Revolver fejlesztőinek legújabb játéka, amely az 1900-as évek elejére, az amerikai ipari forradalom korába kalauzol el minket.
Típus: Akció, Western

Red Dead Redemption - bemutatkozik a multi

Végre megérkezett a várva-várt, új Red Dead Redemption gameplay videó, melyben bemutatkozik a játék többjátékos módja - ütős lesz, nézd meg Te is!

Óriási reklámkampánnyal jön az új Red Dead

A Rockstar már úgy beszél a Red Dead Redemptionről, mint a valaha készült legambiciózusabb projektjéről, éppen ezért a marketingen sem fog spórolni.

Red Dead Redemption - élet a vadnyugaton 2.

A most látható trailer több, mint három percében a múltkori infóáradat csak tovább duzzad - itt az Élet a vadnyugaton című előzetes második része!

Red Dead Redemption - urak és csavargók

Már nem kell sokat várni a Rockstar Games legújabb western játékára, a Red Dead Redemptionre. A pontos dátum május 18, ahogy az új trailer is reklámozza.

Végleges Red Dead Redemption dobozfotó

Befutott a Red Dead Redemption dobozfotója, és meglepő módon eléggé piros. A korábbi két változattal ellentétben ez már valóban a véglegesnek tűnő verzió.

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

Ma délutáni összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Castlevania: Lords of Shadow, az F1 2010, a Final Fantasy XIV és a Red Dead Redemption.

Red Dead Redemption - élet a vadnyugaton

A Red Dead Redemption elcsúsztatásával a rajongók lassan önkívületi állapotba kerülnek. Étvágyunk csillapítására érkezett a legújabb előzetes. Élet a vadnyugaton!

PC-re is megjelenik a Red Dead Redemption?

A Game Informer áprilisi számában említették meg, hogy a vadnyugatra a PC-sek is ellátogathatnak majd - a Rockstar még nem reagált a pletykákra.

Friss képlopatok hóeséses tavaszi délutánra

A rossz hír az, hogy idén elmarad a tavasz, a jó pedig, hogy újabb szuper képek érkeztek a galériánkba. Backbreaker, Blur, FIFA, Kane & Lynch 2, Prison Break, Red Dead...

Egy hónapot késik a Red Dead Redemption

A TakeTwo még egy kicsit játszik az idegeinkkel, és egy újabb hónappal csúsztatja el a Red Dead Redemption megjelenését. A marketinget kell okolni.