The Elder Scrolls IV: Oblivion

A The Elder Scrolls sorozat negyedik része, a nextgen játékok előhírnöke, lélegzet elállító gfx-el.
Típus: RPG

Jogi vita a Minecraft fejlesztői és a Bethesda között

Jogi vitába keveredett a Minecraftet jegyző Mojang a Bethesdával, erről maga Notch, a Minecraft kitalálója és a stúdió feje beszélt. A Bethesdának az nem tetszik, hogy a csapat következő projektje a Scrolls nevet viseli, mert az szerinte összetéveszthető az ő The Elder Scrolls sorozatával.

Külsős fejlesztőt is kaphat az Elder Scrolls

Legalábbis a Bethesda nem zárja ki, hogy a jövőben rajtuk kívül más is fejleszthet majd Elder Scrolls-játékot, ahogy láttuk azt a Fallout 3 és a Fallout: New Vegas viszonylatában. Persze azért az Elder Scrolls mégiscsak a Bethesda saját gyermeke, így igyekeznek vigyázni rá.

Huszonöt éves lett a Bethesda

Tegnap ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a marylandi Rockville-ben székelő vállalat, portfóliójában számos nagysikerű frencsájz áll, gondoljunk csak a The Elder Scrollsra, vagy mostanában a Falloutra. Az utóbbi időkben olyan nagynevű csapatokkal bővült a cég, mint az id Software.

Évfordulós kiadás készül az Oblivionból

A mai nap eddig az újrakiadások és a remake-ek napja, a Halo után ugyanis úgy tűnik, hogy a Bethesda is hasonlóra készül a The Elder Scrolls IV: Oblivion kapcsán. A neves szerepjáték idén ünnepli kiadásának ötödik évfordulóját, így a Skyrim megjelenése előtt még pont befér egy gyűjtői csomag.

Nehrim - teljes módosítás az Oblivionhoz

Egy német csapat négy éve dolgozott a Nehrimen, most pedig végre befejezték a fejlesztést: a The Elder Scrolls IV: Oblivion új módosítása gyakorlatilag egy ingyenes játék, minden porcikájában profi munka. A több, mint másfél gigát nyomó kiegészítő angol és német nyelven is elérhető.

The Elder Scrolls 4: Oblivion film érkezik?

A Bethesda anyavállalata, a Zenimax nemrégiben levédette az Oblivion film védjegyet. Talán eljön az az idő, amikor a non-lineáris RPG-k császára a mozikban is hódítani fog? Reméljük, hogy a rajongók a filmszínházakban is tövig rághatják a körmeiket a gyönyörtől.

Egyelőre nem lesz Elder Scrolls 5

Todd Howard, a Bethesda embere ma beszélt a QuakeCon-on, és elmondta, hogy a cég következő nagy dobása nem az Elder Scrolls ötödik része lesz.

Az Electronic Arts felvásárolná a Take2-t

John Riccitiello egy nyílt levélben arról ír, hogy az EA felvásárlási ajánlatot tesz a Grand Theft Auto sorozat jelenlegi kiadójának, a Take2-nak.

Egy kis humor: Oblivion dinnyézés

Elkezdődött a suli, a munka, és ezzel együtt az ősz. Fáradt vagy és egy kis lazításra vágysz? Lesd meg az Oblivion dinnye videót, és tuti lesz pár mosolygós perced!

TGS 2007: Sony, Capcom és Square lineup

Befutottak az idei Tokyo Game Show kiállítóinak első lineupjai. Kezdetnek a Capcom, a Square Enix, és a Sony hozta nyilvánosságra játéklistáját.