Grand Theft Auto V PC, PS3, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.

Durva biztonsági rés veszélyezteti a GTA Online játékosait

A Dark Souls nagy biztonsági hibája eltörpülhet a GTA Online (alig létező) pajzsán ütött rés mellett. A hackerek káros programok távoli futtatását is elérhetik az áldozataik számítógépén.

Brit toplista: újra első helyen a FIFA 23

Újra átvette a vezető helyet a FIFA 23 a brit dobozos játékeladási toplistán, erős számokat produkált a God of War: Ragnarök és a Nintendo címei is.

A Grand Theft Auto V játékosai tisztelegtek Ken Block előtt

Grand Theft Auto-játékosok egy csoportja összefogott, hogy egy szívhez szóló tisztelgést készítsen Ken Block, ikonikus rallyversenyző és kaszkadőr részére.

Brit toplista: A Nintendo Switch 2022-ben a konzoleladások élére került

A Nintendo Switch volt az Egyesült Királyság legjobban fogyó konzolja 2022-ben, míg a FIFA 23 vezette az éves szoftvereladási listát.

Már elérhető a GTA Online következő frissítése, a Los Santos Drug Wars

Mától aktív a Grand Theft Auto Online Los Santos Drug War bővítése, ami nem csak új sztorit hoz a játékba, hanem még sok más meglepetést is tartogat.

Letartóztatták a GTA VI szivárogtatóját

A londoni rendőrség csütörtök este tartóztatta le a Grand Theft Auto VI kiszivárogtatásával gyanúsított személyt. A hatalmas adatlopás mögött egy 17 éves fiatal állhatott.

Európai toplista: nem találod ki, melyik játék előzte meg a Saints Row-rebootot!

Az új Saints Row az amerikai után az európai eladási listán is a második helyet csípte el. A toplista további helyezettjei is tartogatnak meglepetéseket, különösen az első hely.

Brit toplista: tovább menetel a Splatoon 3

Továbbra is erős eladásokat produkál a Nintendo legújabb játéka, de a Sony idei üdvöskéje, a Horizon: Forbidden West is szép számokat produkált a heti brit eladási listán.

Brit toplista: az élen nyitott a Saints Row

Három hétig vezette a brit eladási listákat a Horizon: Forbidden West, a legfrissebb összegzés élén azonban már egy új nyílt világú akciójáték áll. A vegyes fogadtatás ellenére is erősen startolt az új Saints Row.

Brit toplista: nem talál legyőzőre a Horizon: Forbidden West

Továbbra is magabiztosan vezeti a brit játékeladási toplistát a Sony egyik idei nagyágyúja, a Horizon: Forbidden West.