Grand Theft Auto V PC, PS3, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.
Típus: Akció, GTA

Brit toplista: visszatért az élre a Call of Duty

Helyreállt a világ rendje, egy hét szünet után ismét a Call of Duty: WWII vezeti a brit játékeladási toplistát. Habár a múlt héten már újoncaink is voltak, egyikük sem zavart sok vizet.

Brit toplista: újra élen a Grand Theft Auto V

A szokásos slágerjátékok vezetik a brit játékeladási toplistát, a múlt héten azonban kisebb meglepetésre a Grand Theft Auto V vihette haza az aranyérmet. Az eredetileg 2013-ban megjelent játéknak ez már a tizennegyedik első helyezése.

Brit toplista: a 2017-es év legkelendőbb játékai

Összesítette a GfK és a UKIE a brit játékeladásokat, kiderült, hogy mely játékok fogytak a legjobban tavaly, illetve az egyes kiadók piaci részesedését is megtudtuk. Nagy meglepetés nem történt: ismét a FIFA győzött.

Brit toplista: csak a FIFA gyűrte le a Call of Dutyt

Véget ért a Call of Duty: WWII sikersorozata az Egyesült Királyságban, a második világháborús FPS-t a FIFA 18 győzte le a múlt héten. Új megjelenések híján azonban most sem történtek nagy változások.

Vadiúj rádióállomást kapott a Grand Theft Auto V

Két év után egy újabb rádióállomással bővült a Grand Theft Auto V, amely a héten élesedett a Doomsday Heist frissítéssel. A mikrofonnál a népszerű hiphop előadó, Frank Ocean csücsül. Már bele is hallgathatunk a zenékbe.

Íme, az év legnézettebb videojátékos trailerei

Ha év vége, akkor toplisták: most éppen a YouTube tette közzé, hogy melyek voltak az idei esztendő legnézettebb videojátékos előzetesei. Nem, nem a Call of Duty: WWII győzött, és a Battlefront II sem tudott labdába rúgni.

Már 85 millió leszállított példánynál jár a GTA V

A Take-Two következik a pénzügyi jelentések sorában. A Grand Theft Auto V a maga 85 millió példányával új rekordot állított fel: minden idők legkelendőbb videojátéka lett az USA-ban, maga mögé utasítva a Wii Sportsot is.

Halloweeni játékmódot kapott a GTA Online is

Közeleg halloween ünnepe, mely a játékipart is egyre inkább megbolygatja. Nagyon sok fejlesztőgárda dönt úgy mostanában, hogy beépít valamilyen eseményt játékába az alkalomra tekintettel. Így tettek most a Rockstarnál is.

Nem kap már egyjátékos kiegészítőt a GTA V

Valószínűleg nem sok játékos reménykedett már ebben, mégis egészen mostanáig kellett várnunk arra, hogy a Rockstar egyik munkatársa konkrét kijelentéssel álljon elő a témában. Azt is elárulta, hogy mi vezetett idáig.

Switch-re költözhet a Grand Theft Auto V?

Nagyon úgy néz ki, hogy az L.A. Noire után a Grand Theft Auto V is új platformra költözhet. Az előbbi Switch-változatát is megjósló NeoGAF-felhasználó egy sejtelmes bejegyzéssel jelezte, bármi megtörténhet.