Grand Theft Auto V PC, PS3, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.
Típus: Akció, GTA

GTA VI - irány Vice City és a 2022-es premier?

A The Know névre keresztelt YouTube-csatorna nem először szállít izgalmas híreket. Korábban ők szivárogtatták ki először, hogy úton van a Dark Souls III, így érdemes lehet odafigyelni arra, amit most a GTA hatodik része kapcsán pletykálnak.

Brit toplista: az élen változatlan a helyzet

Múlt héten nem nagyon volt igazán komoly megjelenés, és ez bizony a szigetország eladási listáján is nyomot hagyott, hiszen kisebb mozgolódásokat leszámítva nem sok változás történt az egy héttel ezelőtti felálláshoz képest.

GTA V - még mindig imádják a szigetországban

Visszatérő hír, hogy közel öt évvel a megjelenése után is milyen népszerűségnek örvend a Grand Theft Auto V, így azon már meg sem lepődünk, hogy csak az Egyesült Királyságban tavaly egymillió darab kelt el belőle tavaly.

Brit toplista: csak a hatodik lett a Metal Gear Survive

Hiába jelent meg nyomott áron, és hiába telt csendesen az elmúlt hét, csak a hatodik helyet tudta megcsípni a brit játékeladási toplistán a Metal Gear Survive. Az élen a FIFA 18 végzett.

Prémium kiadást kap a GTA V?

Évekkel a megjelenése után is elképesztő népszerűségnek örvend a GTA ötödik része, többek között a GTA Online-nak is köszönhetően. Nem csoda, hogy a Rockstar állítólag egy újabb kiadást tervez piacra dobni.

Brit toplista: másodikként nyitott a Kingdom Come

Hiába volt több új játékmegjelenésünk is a múlt héten, csak a Kingdom Come: Deliverance tudott felérni a dobogóra. Nem volt könnyű dolga, a FIFA 18-at már nem is tudta megelőzni.

90 millió példánynál jár a GTA V

A Take-Two is közzétette az aktuális pénzügyi helyzetjelentését. Nagy meglepetéseket nem okozott a cég, főleg a sportjátékok és a GTA V hajtották a kiadó számait. Utóbbi 90 millió leszállított példánynál jár.

Brit toplista: visszatért az élre a Call of Duty

Helyreállt a világ rendje, egy hét szünet után ismét a Call of Duty: WWII vezeti a brit játékeladási toplistát. Habár a múlt héten már újoncaink is voltak, egyikük sem zavart sok vizet.

Brit toplista: újra élen a Grand Theft Auto V

A szokásos slágerjátékok vezetik a brit játékeladási toplistát, a múlt héten azonban kisebb meglepetésre a Grand Theft Auto V vihette haza az aranyérmet. Az eredetileg 2013-ban megjelent játéknak ez már a tizennegyedik első helyezése.

Brit toplista: a 2017-es év legkelendőbb játékai

Összesítette a GfK és a UKIE a brit játékeladásokat, kiderült, hogy mely játékok fogytak a legjobban tavaly, illetve az egyes kiadók piaci részesedését is megtudtuk. Nagy meglepetés nem történt: ismét a FIFA győzött.