Grand Theft Auto V PC, PS3, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.
Típus: Akció, GTA

Brit toplista: nyolcadik hete vezet a Crash-trilógia

Hiába volt a múlt héten egy kraftos megjelenésünk, a legújabb World of Warcraft-kiegészítő sem volt elég ahhoz, hogy letaszítsa a trónjáról az immár nyolcadik hete vezető Crash Bandicoot N.Sane Trilogyt.

Brit toplista: legyőzhetetlen a Crash Bandicoot

Hihetetlen, de amióta újra kiadták más platformokra a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyt, azóta nem talál legyőzőre a klasszikus első három részt tartalmazó gyűjtemény.

Közel 100 millió példánynál jár a Grand Theft Auto V

A Take-Two is közzétette a legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, amelyből kiderült, hogy a Grand Theft Auto V-ből közel 100 millió példány szállítottak le a boltoknak.

Amerikai toplista: a Mario Tennis Aces vitte a júniust

Megérkezett az NPD Group jelentése az amerikai játékpiac júniusi teljesítményéről. A NES Classic visszatérése érezhető volt: a Nintendo minikonzoljából fogyott a legtöbb az USA-ban.

Megérkezett a világ első GTA V-videoklipje

Tony Prince végre megérkezett Los Santosba, amit a Rockstar Games valami nagy dobással akart megünnepelni. Ez végül össze is jött, ugyanis megszületett az első olyan hivatalos videoklip, melyet 100 százalékban a GTA V-ben forgattak.

Két hétig PS Plus nélkül is játszható a GTA Online

A Rockstar Games azzal ünnepli az After Hours frissítést, hogy két hétig PlayStation Plus-előfizetés nélkül is játszhatunk a GTA Online-nal. A frissítéssel saját nightclubokat üzemeltethetünk, mentorunk pedig Gay Tony lesz.

Gay Tony visszatér a GTA V-ben

A Grand Theft Auto IV 2009-es sztorikiegészítőjében, a The Ballad of Gay Tonyban megismert Tony Prince megérkezett Los Santosba. Az After Hours a GTA Online éjszakai életét teszi majd izgalmasabbá és veszélyesebbé.

Nem, nem 2019-ben érkezik a Grand Theft Auto VI

A Rockstar szerint jövőre biztosan nem jelenik meg a Grand Theft Auto következő része, hiába bukkant fel egy hivatalosnak tűnő üzenet a GTA Online-ban. Egyszerű csalásról van szó, ami a hackerek műve.

95 millió példánynál jár a Grand Theft Auto V

A Take-Two is közzétette az elmúlt negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését. Az eladások némileg visszaestek, nyilván a Red Dead Redemption 2 sikerére vár a cég. A GTA V azonban továbbra is szárnyal.

GTA V - minden rekordot túlszárnyaló bevételek

Több pénzt hozott a GTA V az eddigi élettartama során, mint korábban bármely másik könyv, film, játék vagy egyéb kulturális termék. Nem csoda, hogy nem sietnek a folytatással.