Grand Theft Auto V PC, PS3, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.
Típus: Akció, GTA

Lindsay Lohan elbukta a GTA V-pert

Habár az utóbbi időben nem nagyon hallottunk felőle, csak most ért véget Lindsay Lohan és a Take-Two pereskedése. A színésznő a Grand Theft Auto V egyik karaktere miatt perelte a kiadót.

Brit toplista: ezúttal is a Grand Theft Auto V győzött

Egy technikai hiba folytán csak kétnapos csúszással futott be a legfrissebb brit játékeladási toplista. Habár nem sokon múlt, ezúttal sem tudták megverni a Grand Theft Auto V-öt.

Újabb bizonyíték a GTA V: Premium Editionre

Két héttel ezelőtt a német Amazon oldalán, most pedig a dél-koreai korhatár-besorolással foglalkozó bizottság adatbázisában bukkant fel a Grand Theft Auto V korábban már pletykált legújabb kiadása, a Premium Edition.

GTA VI - irány Vice City és a 2022-es premier?

A The Know névre keresztelt YouTube-csatorna nem először szállít izgalmas híreket. Korábban ők szivárogtatták ki először, hogy úton van a Dark Souls III, így érdemes lehet odafigyelni arra, amit most a GTA hatodik része kapcsán pletykálnak.

Brit toplista: az élen változatlan a helyzet

Múlt héten nem nagyon volt igazán komoly megjelenés, és ez bizony a szigetország eladási listáján is nyomot hagyott, hiszen kisebb mozgolódásokat leszámítva nem sok változás történt az egy héttel ezelőtti felálláshoz képest.

GTA V - még mindig imádják a szigetországban

Visszatérő hír, hogy közel öt évvel a megjelenése után is milyen népszerűségnek örvend a Grand Theft Auto V, így azon már meg sem lepődünk, hogy csak az Egyesült Királyságban tavaly egymillió darab kelt el belőle tavaly.

Brit toplista: csak a hatodik lett a Metal Gear Survive

Hiába jelent meg nyomott áron, és hiába telt csendesen az elmúlt hét, csak a hatodik helyet tudta megcsípni a brit játékeladási toplistán a Metal Gear Survive. Az élen a FIFA 18 végzett.

Prémium kiadást kap a GTA V?

Évekkel a megjelenése után is elképesztő népszerűségnek örvend a GTA ötödik része, többek között a GTA Online-nak is köszönhetően. Nem csoda, hogy a Rockstar állítólag egy újabb kiadást tervez piacra dobni.

Brit toplista: másodikként nyitott a Kingdom Come

Hiába volt több új játékmegjelenésünk is a múlt héten, csak a Kingdom Come: Deliverance tudott felérni a dobogóra. Nem volt könnyű dolga, a FIFA 18-at már nem is tudta megelőzni.

90 millió példánynál jár a GTA V

A Take-Two is közzétette az aktuális pénzügyi helyzetjelentését. Nagy meglepetéseket nem okozott a cég, főleg a sportjátékok és a GTA V hajtották a kiadó számait. Utóbbi 90 millió leszállított példánynál jár.