Grand Theft Auto V PC, PS3, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.
Típus: Akció, GTA

Amerikai toplista: a Mario Tennis Aces vitte a júniust

Megérkezett az NPD Group jelentése az amerikai játékpiac júniusi teljesítményéről. A NES Classic visszatérése érezhető volt: a Nintendo minikonzoljából fogyott a legtöbb az USA-ban.

Megérkezett a világ első GTA V-videoklipje

Tony Prince végre megérkezett Los Santosba, amit a Rockstar Games valami nagy dobással akart megünnepelni. Ez végül össze is jött, ugyanis megszületett az első olyan hivatalos videoklip, melyet 100 százalékban a GTA V-ben forgattak.

Két hétig PS Plus nélkül is játszható a GTA Online

A Rockstar Games azzal ünnepli az After Hours frissítést, hogy két hétig PlayStation Plus-előfizetés nélkül is játszhatunk a GTA Online-nal. A frissítéssel saját nightclubokat üzemeltethetünk, mentorunk pedig Gay Tony lesz.

Gay Tony visszatér a GTA V-ben

A Grand Theft Auto IV 2009-es sztorikiegészítőjében, a The Ballad of Gay Tonyban megismert Tony Prince megérkezett Los Santosba. Az After Hours a GTA Online éjszakai életét teszi majd izgalmasabbá és veszélyesebbé.

Nem, nem 2019-ben érkezik a Grand Theft Auto VI

A Rockstar szerint jövőre biztosan nem jelenik meg a Grand Theft Auto következő része, hiába bukkant fel egy hivatalosnak tűnő üzenet a GTA Online-ban. Egyszerű csalásról van szó, ami a hackerek műve.

95 millió példánynál jár a Grand Theft Auto V

A Take-Two is közzétette az elmúlt negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését. Az eladások némileg visszaestek, nyilván a Red Dead Redemption 2 sikerére vár a cég. A GTA V azonban továbbra is szárnyal.

GTA V - minden rekordot túlszárnyaló bevételek

Több pénzt hozott a GTA V az eddigi élettartama során, mint korábban bármely másik könyv, film, játék vagy egyéb kulturális termék. Nem csoda, hogy nem sietnek a folytatással.

Lindsay Lohan elbukta a GTA V-pert

Habár az utóbbi időben nem nagyon hallottunk felőle, csak most ért véget Lindsay Lohan és a Take-Two pereskedése. A színésznő a Grand Theft Auto V egyik karaktere miatt perelte a kiadót.

Brit toplista: ezúttal is a Grand Theft Auto V győzött

Egy technikai hiba folytán csak kétnapos csúszással futott be a legfrissebb brit játékeladási toplista. Habár nem sokon múlt, ezúttal sem tudták megverni a Grand Theft Auto V-öt.

Újabb bizonyíték a GTA V: Premium Editionre

Két héttel ezelőtt a német Amazon oldalán, most pedig a dél-koreai korhatár-besorolással foglalkozó bizottság adatbázisában bukkant fel a Grand Theft Auto V korábban már pletykált legújabb kiadása, a Premium Edition.