Grand Theft Auto V PC, PlayStation, Xbox

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.
1689854400

A Diablo IV június legkelendőbb játéka volt Európában

A lista a múlt havi lemezes és digitális eladások alapján készült, igaz, a legújabb Zelda-játék csak a fizikai példányok számával szerepel rajta, a Nintendo még nem közölte a digitális eladásokat.
1688574664

Érkezik a Grand Theft Auto V az Xbox Game Passbe

A Microsoft bejelentette, hogy milyen játékok landolnak az Xbox Game Passben július első felében. Köztük van a Rockstar nagyágyúja, a Grand Theft Auto V , de lesz itt még Exoprimal és Techtonica is.
1686909618

Vadiúj stúdiót nyitott Dan Houser, a Rockstar alapítója

Dan Houser, a Rockstar Games társalapítója visszatér a játékfejlesztéshez: az úriember új stúdiót nyitott Absurd Ventures néven. A csapat több platformon elérhető új IP-ket szeretne készíteni, de nem csak videojátékokat.
1685979672

Brit toplista: a Zeldát a Street Fighter 6 sem tudta kiütni

Ryuék azért bevittek egy-két pofont, de a dobogó legfelső fokán továbbra is Link áll. Vajon a jövő héten, a Diablo IV megjelenésével megrendül a The legend of Zelda: Tears of the Kingdom uralma?
1685380819

Brit toplista: Link és Gollam összecsapásában nem volt köszönet

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom új kihívója a The Lord of the Rings: Gollum lehetett volna, de azt mindenki sejtheti, hogy ebből bizony nem lett trónfosztás.
1684411209

A Take-Two szerint már jövőre megjelenhet a Grand Theft Auto VI

A kiadó közzétette legújabb éves pénzügyi jelentését és terveit, amely azt sugallja, hogy a Grand Theft Auto VI már 2024 folyamán a boltokba kerülhet. A Take-Two az idei pénzügyi évben rekordösszegű bevételre számít.
1683558527

Brit toplista: újra élen a varázslók és boszorkányok

Már az előző konzolgeneráció gépein is megjelent a Hogwarts Legacy, ez pedig bőven elég volt ahhoz, hogy újra az eladási lista élére repüljön a nagyszerű varázslókaland.
1679990400

Brit toplista: élen nyitott Resident Evil 4

Rengeteg brit játékost üldöztek a vasvillás ganadók a Resident Evil 4-ben a múlt héten. A legendás horrorjáték remake-je még az eredeti játék eladásait is túlszárnyalta a dobozos piacon, nem is beszélve a digitális eladásokról.
1679423400

Brit toplista: letaszították a trónról a Hogwarts Legacyt

A brit fizikai példányok eladását tekintve, legalábbis. A WWE 2K23 rendkívül erősen nyitott a szigetországban, kérdés, hogy tudja-e ugyanúgy öt hétig tartani a helyét?
1678867200

Brit toplista - nincs fék a Roxfort Expresszen

Lassan már öt hete megjelent a Hogwarts Legacy, de kihívója még nem akadt a brit toplistán. A szigetországban már az Elden Ringet is lehagyta a boszorkányok és varázslók kalandja.