Grand Theft Auto V PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.
Típus: Akció, GTA

Nem, nem 2019-ben érkezik a Grand Theft Auto VI

A Rockstar szerint jövőre biztosan nem jelenik meg a Grand Theft Auto következő része, hiába bukkant fel egy hivatalosnak tűnő üzenet a GTA Online-ban. Egyszerű csalásról van szó, ami a hackerek műve.

95 millió példánynál jár a Grand Theft Auto V

A Take-Two is közzétette az elmúlt negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését. Az eladások némileg visszaestek, nyilván a Red Dead Redemption 2 sikerére vár a cég. A GTA V azonban továbbra is szárnyal.

GTA V - minden rekordot túlszárnyaló bevételek

Több pénzt hozott a GTA V az eddigi élettartama során, mint korábban bármely másik könyv, film, játék vagy egyéb kulturális termék. Nem csoda, hogy nem sietnek a folytatással.

Lindsay Lohan elbukta a GTA V-pert

Habár az utóbbi időben nem nagyon hallottunk felőle, csak most ért véget Lindsay Lohan és a Take-Two pereskedése. A színésznő a Grand Theft Auto V egyik karaktere miatt perelte a kiadót.

Brit toplista: ezúttal is a Grand Theft Auto V győzött

Egy technikai hiba folytán csak kétnapos csúszással futott be a legfrissebb brit játékeladási toplista. Habár nem sokon múlt, ezúttal sem tudták megverni a Grand Theft Auto V-öt.

Újabb bizonyíték a GTA V: Premium Editionre

Két héttel ezelőtt a német Amazon oldalán, most pedig a dél-koreai korhatár-besorolással foglalkozó bizottság adatbázisában bukkant fel a Grand Theft Auto V korábban már pletykált legújabb kiadása, a Premium Edition.

GTA VI - irány Vice City és a 2022-es premier?

A The Know névre keresztelt YouTube-csatorna nem először szállít izgalmas híreket. Korábban ők szivárogtatták ki először, hogy úton van a Dark Souls III, így érdemes lehet odafigyelni arra, amit most a GTA hatodik része kapcsán pletykálnak.

Brit toplista: az élen változatlan a helyzet

Múlt héten nem nagyon volt igazán komoly megjelenés, és ez bizony a szigetország eladási listáján is nyomot hagyott, hiszen kisebb mozgolódásokat leszámítva nem sok változás történt az egy héttel ezelőtti felálláshoz képest.

GTA V - még mindig imádják a szigetországban

Visszatérő hír, hogy közel öt évvel a megjelenése után is milyen népszerűségnek örvend a Grand Theft Auto V, így azon már meg sem lepődünk, hogy csak az Egyesült Királyságban tavaly egymillió darab kelt el belőle tavaly.

Brit toplista: csak a hatodik lett a Metal Gear Survive

Hiába jelent meg nyomott áron, és hiába telt csendesen az elmúlt hét, csak a hatodik helyet tudta megcsípni a brit játékeladási toplistán a Metal Gear Survive. Az élen a FIFA 18 végzett.