Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad PC

Az UT2004 modból teljes értékű játékká kinőtt Red Orchestra újabb részhez érkezett, a Heroes of Stalingradban pedig a címszereplő szovjet városban kell majd harcolnunk.
1398254458

Csak ma ingyenes a Red Orchestra 2

A Left 4 Dead után ismét egy limitált ideig elérhető ajándékkal borzolja a kedélyeket a Valve. A mai napon, azaz április 23-án ingyen magunkévá tehetjük a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingradot.
1364389235

GDC 2013: Red Orchestra 2: Rising Storm trailer

A Tripwire Interactive rendíthetetlenül uralja a realisztikus második világháborús FPS-ek piacát, mondjuk konkurencia hiányában ez érhető is. Új előzetest kaptunk a Red Orchestra 2 standalone kiegészítőjéről.
1346929205

Így fest most a Red Orchestra 2: Rising Storm

Még ebben az évben kiegészül a kőkemény hitelességéről elhíresült Red Orchestra 2. Az önállóan is futtatható expanzióban a csendes-óceáni hadszíntéren járunk, ahol az amerikaiak a fanatikus japán haderőkkel állnak szemben. Mocskos egy háború ez, csapdákkal és bunkerekkel.
1327485643

Kiegészül a Red Orchestra 2, jön a Rising Storm

A Tripwire Interactive bejelentette, hogy bővítményt kap a tavalyi év legrealisztikusabb második világháborús címe, a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad. A küldetés a csendes-óceáni hadszínterekre kalauzol el. Ha imádtad a The Pacific című sorozatot, akkor a Rising Storm a te kiegészítőd lesz!
1322218800

Akciók a Steamen, ingyen játékok az OnLive-on

Amerikában tegnap hálaadás volt, aminek most az egyszeri magyar is örülhet: a Steam óriási játékakciói ide is eljutnak, ráadásul az OnLive ingyenes játékait, a Homefrontot és a Red Faction: Armageddont mi is élvezhetjük öt nap erejéig. Gamerek, a mi karácsonyunk már elkezdődött!
1318248000

Rekorder lett a Red Orchestra 2

Legalábbis a fejlesztő Tripwire Interactive szemében biztosan, a stúdió szerint a játék két nap alatt több pénzt hozott a konyhára, mint az előző rész összesen - persze elismerték, maga a program nem volt tökéletes a megjelenéskor, viszont azóta számos hibát kigyomláltak belőle a patchek segítségével.
1317733385

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad teszt

Vajon ugyanakkora fordulópontot jelent a történelemben a Red Orchestra 2, mint amekkorát a sztálingrádi csata jelentett a második világháború vérzivataros éveiben? Egy biztos, hogy a mai, kamu-realizmussal átitatott lövöldözős játékok mezőnyében eme darab tényleg kőkemény háborús szimulátor. Persze akkor, ha kész lenne.
1317049200

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.
1315821600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten bőven lesz megjelenő játék, persze az igazán érdekeseket úgy kell kimazsolázni közülük. A napokban jelenik meg a Call of Juarez PC-s verziója, jön a Hard Reset és a TrackMania első igazi folytatása, és érkezik a Red Orchestra második része, a Heroes of Stalingrad is.
1314266437

Red Orchestra 2 - multiplayer betekintés

A nagy FPS-nagyágyúk árnyékában csaknem eltűnt a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad. A Tripwire jó szokásához híven ismét a realizmus felé hajlik, színhelyeink a keleti front emlékezetes csatái. Egy lövéstől rosszabb esetben padlót fogsz. Jövő hónapban már itt is van.