Red Orchestra 2 - multiplayer betekintés

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
A nagy FPS-nagyágyúk árnyékában csaknem eltűnt a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad. A Tripwire jó szokásához híven ismét a realizmus felé hajlik, színhelyeink a keleti front emlékezetes csatái. Egy lövéstől rosszabb esetben padlót fogsz. Jövő hónapban már itt is van.

Bár a fejlesztők úgy hirdetik, hogy ez az első ingame felvétel a Red Orchestra 2-ből, korábbi kiállításokon már számos alkalommal láttunk belőle kézikamerás anyagot. A hivatalos videót alant csipázhatjátok. A Tripwire studió története igazi siker: megnyerték az Epic modpályázatát még az eggyel korábbi generációban, jutalmuk az Unreal Engine 2 volt és esély az első saját játékra. Másodízben sem szakadtak el a második világháború keleti frontjáról, de a látvány már teljesen naprakész.

A bétateszt a múlt héten vette kezdetét, a játék egyébként szeptember 13-án jelenik meg és a steames előrendelők 10 százalék kedvezményt kapnak rá - apró, de annál fontosabb megjegyzés: itthon a dobozos verzió alapáron olcsóbb lesz, mint a Steamről letölthető változat.

36.
36.
goblinfing
#35: csak zárt van szerintem.
35.
35.
Genezis
Honnan lehet leszedni? :D a bétát
34.
34.
waynerooney108
Áááhh gecc... Már csak a video nézegetésénél RÖGTÖN tudtam, hogy jönni fog: CoD így, CoD úgy... baz*zeg! Nekem annyira elegem van ebből! Az emberek annyira... nem is tudom. Mindenkinek felrakva a szemellenző, és csak a Call of Duty. Tény: Jó játék, én is szeretem, de nem kell annyira begyepesedni, ha jön egy második vh.-s, vagy akármilyen háborús játék, egyből: óó hát ez a CoD-ban nem így van, ezt a CoD-ban másképp kell csinálni... ELÉG!!! Függesztenék már fel a CoD-ot a f*szba!!! Mondjuk akkor meg az lenne, hogy a sok majom állandóan azt hajtaná: Óóhh... ez nem olyan, mint a CoD, a CoD-ot nem lehet lepipálni...
A CoD kezd olyan lenni, mint: Chuck Norris XD :D
33.
33.
givi6
jónak tűnik a játék, elég szép lesz, és jó élményt is mondanak , várós !
32.
32.
goblinfing
#29: Szegény gyerek szerinte minden játék szar amiben szar szóval minden kivéve minecraft na takarodj innen..
30.
30.
shooter1234
#29: Gratulálok az értelmes hozzászólásodhoz f*szjancsi.
29.
29.
johnnydick
Az első rész is 1 nagy rakás szar.... ez is az lesz
28.
28.
Ooorky
#24: 3. pontra:
Tank kezelése ugyanolyan lesz mint az 1-ben:
Van egy parancsnok-lövész aki kezeli a tornyot mindenestől, egy sofőr, egy géppuskás.
Töltő csak azért van lemodellezve, hogy vizuálisan is lásd hol tart az újratöltés (1-ben csak elszíneződő lőszer és némi csilingelés jelzi).
26.
26.
Gurren
#19: nyilván nagyon sok mindenben fog különbözni az új cod az utóbbi 1-2 résztől. not.
25.
25.
shooter1234
Igen, én a Red Orchesta 1et láttam haveromnál régen futás közben, azt mondta hogy egy kezdő UT2004 modder brigád fejlesztette. Eléggé tetszett, de nem szereztem be. Amúgy ez a 2. rész nagyon bejövős, mert:
1., pörgős mint a COD
2., Ha nem akarsz megdögleni, akkor taktikázni fell benne, mivel egy-két lövéstől meghalsz, nem úgy mint a cod szerverek többségén ahol az alap beállításokat használják( lásd pl.: MW2 normal szeró M14 majdnem 1 tár egy embernek a hévtagra is és torzóra is lősz)
3., A tankok kezelése első látásra nem úgy zajlik mint a battlefieldben, hogy beugrasz, aztán meg pittyegetsz össz-vissza. A viedó alapján személyzet is kell bele, tehát egyedűl nem mész vele sokra, ha pl. nincs melletted egy olyan aki tölt. Persze gondolom megoldják majd hasonló modon ilyen instant ugrálás gombokkal ami a BF -ben is volt.
Amúgy én az említettek közül mindhárom gammát várom, szerintem hangulatfüggően fogok velük játszani. Mikor hentelni akarok akkor cod, ha kicsit taktikázni, akk. BF, ha meg a szimulátorosabb, vagy még élethűbb vonalhoz lenne kedvem akkor meg ez. Csak bírjam őket megvenni (no meg persze fusson el a sz*r gépemen).
24.
24.
bem
codosok(okosok) ebben a játékban annyit érnének mint egy lóversenyen egy 3lábúhintaló. aki játszott az eggyel tudja miröl beszélek.
23.
23.
randall13
#19: LoooOoooL. XD Jesszus holy shit, hát ilyeeet!
20.
20.
xboxman
16# örülök hogy eggyet értünk:D
19.
19.
#18: Igaz, hogy a modern warfare 3 csak idén októberben jelenik meg :) De te már biztos láttad a hatodik modern warfare-t is, meg valószínűleg már egy éve nyomod a Red Orchestra 2-t is, sőt biztos megvan már a Halo 5 is neked...
18.
18.
Ooorky
#16: Akkor menj Modern Warfare 6-ozni, ahol lesz pixel shader 8.7 és a sok elmosódás effekttől már azt se látod mi van a kezedben... meg ánlokold a zúj fegyvereket és kövesd a minitérképen pittyegő ellenséget...
Ez a játék nem Cod-os kiscsirkéknek való, azok 5 mp alatt elpusztulnak...
16.
16.
#12: Direkt nem szóltam hozzá elsőként (nem akartam én lenni az első fikázó :), de nekem is olyan az egész, mint valami 2005-ből visszamaradott kezdetleges budget próbálkozás amit aztán töröltek, mert a QA nem engedte kiadni...
15.
15.
adriano28
#11: de minek nézzek utána, ha te feljössz ide és elmondod nekem?.. kösz
amúgy a németeknek alárendelt szerepük lesz mint a cod2 be is mivel ott is lehet németekkel lenni lásd a multplayerben
14.
14.
xboxman
12# nem de ha nem tudnám a címét azt mondanám hogy felujjított cod 2.
13.
13.
Mortis
Meggyozo, nagyon meggyozo. :) Annyira realisztikus lesz, hogy az oroszok oldalan fegyver vagy loszer nelkul kezdunk? :D
12.
12.
goblinfing
#9: ha valami második világháború az csak cod lehet?
11.
11.
goblinfing
#7: 1. játék ahol van a németeknek külön kampánya néz utána mielőtt hülyeséget írsz..kösz
10.
10.
Gurren
#9: ez olyan, mint a red orchestra kicsit modernebben.
9.
9.
xboxman
csak nekem olyan mint a cod 2 kicsit modernebbe?
8.
8.
pjoco
Killing Floor 2-nek jobban örülnék! :P
7.
7.
adriano28
omg, egy újabb orosz ratyi game, sztem már kéne egy olyan game amiben a németekkel kell lenni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...