Warhammer 40.000: Space Marine

A Relic új játéka, melyben egy űrgárdista-szakasz vezetőjeként kell helyt állnunk.
Típus: Akció, RPG

Warhammer 40K: Space Marine - ilyen lesz a multi

Újabb trailert kaptunk a szeptember elején érkező Warhammer 40.000: Space Marine-ből, a videó a játék többjátékos részét fogja bemutatni. Bár mi már abban is reménykedünk, hogy végre fogyasztható lövölde kerekedjen ki a cím alatt, egy jó multi után már abszolút fülig érne a szánk.

Várakozásokon alul teljesített az új Red Faction

Megérkezett a THQ első negyedéves pénzügyi helyzetjelentése. A kiadó bevételei ugyan nőttek, de a vesztesége is több lett, ami részben annak köszönhető, hogy a nyár elején megjelent Red Faction: Armageddon eladásai nem hozták a várt számokat. A vezetőség szerint nincs nagy baj, rekorder hónapok előtt állnak.

Tíz percen át mozog a Warhammer: Space Marine

Durván egy hónap múlva már a kezeink között tarthatjuk a Warhammer 40.000: Space Marine-t, a Games Workshop méltán népszerű univerzumában játszódó akciójátékot. Most egy tízperces gameplay felvétel érkezett a Gamespot jóvoltából, amit az egyik fejlesztő is kommentál nekünk.

WH40K: Space Marine - fejlesztői napló és képek

A nagy Gears of War 3-hype-ban szinte eltűnik a Relic hasonló kaliberű TPS-e, mely eddig soha nem látott köntösben tálalja a Warhammer 40K-univerzumot. A fejlesztők ígérete szerint igen kevés üresjárattal találkozhatnak a játékosok a csaták között, minden az eszement vérontásról szól majd. Halál az orkokra!

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.

Veszteséges a THQ, de a Homefront jól szerepelt

A THQ vesztesége ugyan nőtt az előző pénzügyi évhez képest, de a kiadó állítólag még így is tudta hozni az elvárásokat, miután a Homefront viszonylag szépen szerepelt - az észak-koreaiak amerikai invázióját feldolgozó FPS-ből 2,6 millió példányt szállítottak le az üzletekbe világszerte.

További Warhammer 40.000 játékok a THQ-tól

A Warhammer-rajongók megnyugodhatnak: a következő években is meg fogják kapni az adagjukat, legalábbis ha a THQ-n és a Warhammer-jogokat birtokló Games Workshopon múlik, a két cég ugyanis éppen most hosszabbította meg a kettejük között eddig is kiválóan működő kapcsolatot.

Augusztusban jön a Warhammer: Space Marine

A Gears of Warból észrevehetetlenül sokat merítő Warhammer 40K-mellékág némileg pontosabb megjelenési dátumot kapott. Azt már korábban is tudtuk, hogy a TPS-vizekre evező Space Marine nyáron érkezik, de most már hónapra pontosan körvonalazódott a debüt ideje.

Késik az új Red Faction, jövőre jön a Saints Row 3

A THQ jó előre belőtte a legnagyobb címeinek megjelenéseit, s bár az új Red Faction és a Warhammer 40.000: Space Marine később érkezik, mint vártuk, a listában legalább már szerepel az új MX vs. ATV és a Saints Row 3, valamint az UFC-WWE páros következő részei is feltűnnek.

PC-re is jön a Warhammer 40k: Space Marine

Nem sok hasonló örömteli hírrel szolgálhatunk ezekben az időkben, de néha azért még akad ilyen is: egy eredetileg csak konzolos játék készül PC-re is!