Warhammer 40.000: Space Marine

A Relic új játéka, melyben egy űrgárdista-szakasz vezetőjeként kell helyt állnunk.
Típus: Akció, RPG

Megugrottak a 3DS eladásai Amerikában

Megérkeztek az NPD Group szeptemberi toplistái, az Egyesült Államokban a múlt hónapban még a Madden NFL sikere ellenére is csökkentek a szoftvereladások, és a konzolok értékesítései is visszaestek. A Nintendo 3DS megtáltosodott némileg, persze az óriási árcsökkentés után ez nem meglepő.

Warhammer 40.000: Space Marine teszt

Warhammer címbe kezdeni nem könnyű dolog, nem is csoda, hogy pár sikeres próbálkozástól eltekintve (Dawn of War-sorozat) a legtöbb a feledés szürke homályába merült. Viszont a THQ – Relic párosításban eddig még nem kellett csalódnunk, lássuk hát, milyen eredményt sikerült produkálniuk ezúttal…

Stratégiát vált a THQ

A THQ eddig sem volt az üzleti stratégia abszolút királya, de úgy néz ki, hogy a vezetői váltásokkal és a stratégia átalakításával most talán végre a helyes irányba mozdulnak - a játékosok, azaz a mi szemszögünkből legalábbis biztosan. Kevesebb, de jobb és nagyobb játékot ígérnek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre itt a szeptember, végre vannak játékmegjelenések - most nem csak úgy mondjuk, tényleg vannak. A listán több nagyobb cím is felvonul, érkezik a Dead Island, jön a Resistance várva-várt harmadik része, kapunk új Warhammer 40.000-játékot és visszatér a Star Fox is.

Kooperatív módot kap a Space Marine

Még meg sem jelent a Warhammer 40.000: Space Marine, a készítők máris DLC-t jelentettek be hozzá, de az Exterminatus legalább ingyenes lesz, és kooperatív móddal fogja bővíteni a játékot. A co-op a cím egyik legnagyobb erőssége lehet, teljesítményünk befolyásolja majd a multis rangunkat is.

Warhammer 40K: Space Marine - Thor is kispályás

Jövő héten jön a Warhammer 40.000: Space Marine, az első olyan akciójáték, ami talán méltó arra, hogy öregbítse a patinás univerzum hírnevét, és amit talán nem dobunk majd félre az első végigjátszás után. Újabb trailer érkezett a programról, ezúttal a Thunder Hammer kerül bemutatásra.

Elérhető a Warhammer 40K: Space Marine demója

Habár a vérbeli RTS-eiről elhíresült Relic elsőként kóstol bele az akciójátékok fejlesztésébe, a Warhammer 40.000: Space Marine egyáltalán nem néz ki rosszul, sőt az univerzum rajongói számára igazi unikumnak számít, hogy végre nem madártávlatból látjuk az eseményeket. Az Xbox Live-on már ott a demó.

Demót kap a Warhammer 40.000: Space Marine

Az év egyik legjobb akciójátéka lehet, mégis kevés figyelmet kap a Warhammer 40.000: Space Marine. Talán azért, mert idén jön a Gears of War 3 és az új Call of Duty is? Ezek a címek biztos nem fogják zavarni az igazi Warhammer-rajongókat, a játék minőségéről hamarosan egy demóval győződhetünk meg.

WH40K Space Marine - filmszerűségből ötös

Új fejlesztői napló landolt nálunk a Warhammer 40.000: Space Marine-ből, melyben a Relic a filmszerű átvezetők megalkotásának hosszas és nehézkes lépéseit taglalják nekünk. Nyugodtan állíthatjuk, hogy jó munkát végeztek, a történet folyékonyan gördül előre és itt-ott kellően drámai perceket szerez majd nekünk.

Space Marine - co-op csak a megjelenés után

A Warhammer 40K: Space Marine-ben a megjelenéskor még nem találunk kooperatív játékmódot, ám egy később érkező DLC keretein belül megvalósulhatnak a társas csatározások. A hír kicsit kényelmetlen formában látott napvilágot és a THQ nem is tagadja, hogy co-op szegmens készültét.