Final Fantasy XIV Online PC, PS3, PS4, PS5

A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy játék, mely PC-re és Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Az FFXIV az online móka kedvelőit hivatott szórakoztatni.

Eladta részvényeit a dühödt Square Enix fan

A cég egyik legnagyobb rajongója egyben az egyik részvényes volt, aki ugyan csak 1 százalékot tartott kezében a Square Enix tőzsdei papírjaiból, azt azonban egy nap alatt kompletten el is adta. Az ok egyszerű: hatalmasat csalódott a Final Fantasy XIV-ben, hogy végleg szakított a japánokkal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elégedetten pásztázzuk a heti megjelenési listát: itt az ősz, jobbnál-jobb játékok fognak mostanában megjelenni. Végre itt a Dead Rising második része, jön a FIFA 11 és egy minden eddiginél rockcentrikusabb epizóddal tér vissza a Guitar Hero-sorozat is - lehet hangolni azt a műanyag gitárt!

TGS 2010: Rekord látogatószámmal lett vége

A Tokyo Game Show szervezéséért felelős CESA közzétette a rendezvény látogatottságáról szóló adatokat, amelyből kiderült: ennyien még soha nem nézték meg a japán kiállítást. A szervezők jövőre megint három-négy naposra tervezik a TGS-t, ehhez pedig jól jönnek a biztató számok.

TGS 2010: Befutott a Final Fantasy XIV trailere

Nagy reményeket táplálunk a Square Enix soron következő Final Fantasy MMO-ja iránt, a nyílt béta hamarosan kezdetét veszi, bárki csatlakozhat, aki akar. Mellesleg a Tokyo Games Show-n is képviseli magát a cucc, ennek kapcsán futott be a legfrissebb előzetes.

GC 2010: Még él az X360-as Final Fantasy XIV

A korábbi rémhírekkel ellentétben a Square Enix nem mondott le véglegesen a Final Fantasy XIV Online Xbox 360-as változatáról, egyelőre csupán szünetelnek a munkálatok. Az MMORPG PC-re szeptember végén, PlayStation 3-ra pedig jövő márciusban fog megjelenni.

Visszavonulna a Final Fantasy atyja

Az év végén megjelenő The Last Story címe árulkodóbb, mint elsőre gondolnánk: Hironobu Sakaguchi valóban a visszavonulást fontolgatja, árulta el a csapata blogján.

Egy rakás Final Fantasy XIV videó érkezett

Már a javában zajlik a Square Enix új MMORPG-jének bétateszje, számos mozgókép is felütötte már a fejét, semmi akadálya immár, hogy leközöljük őket.

A hétvégén indul a Final Fantasy XIV bétatesztje

A Square Enix méltán híres sorozata újfent MMO-vizekre evez, a hétvégén azon szerencsések is kipróbálhatják az online élményeket, akiket kiválasztottak.

Késik a Final Fantasy XIV PlayStation 3-as verziója

A Final Fantasy XIV Online PlayStation 3-as verziójára jövő márciusig kell várni, míg a PC-s változat már szeptemberben elindul, sőt gyűjtői változat is kapható lesz belőle.

Online stratégiát vált a Square Enix

Komoly változásokon esik át a Square Enix online játékokra vonatkozó stratégiája: a kiadó szerint a piac átalakult, ők pedig továbbra is az élen akarnak maradni.