Final Fantasy XIV Online PC, PS3, PS4, PS5

A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy játék, mely PC-re és Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Az FFXIV az online móka kedvelőit hivatott szórakoztatni.

Jövő áprilisban jön PS4-re a Final Fantasy XIV

A Square Enix megerősítette, hogy 2014 áprilisában landol PlayStation 4-en a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Ám előtte még bétateszt is lesz és a statisztikánkat átvihetjük PS3-ról a next-gen verzióra.

Bizottság felügyelheti a Final Fantasy minőségét

Igazi veteránok felügyelhetik ezentúl a Final Fantasy-játékok minőségét, mivel a Square Enix attól tart, hogy a márka lejtmenetet vesz. A kiadó szeretné megelőzni a bajt, kérdés, hogy mindez elég lesz-e az üdvösséghez?

Ezek voltak az USA kedvencei augusztusban

Az NPD Group menetrendszerűen tette közzé az amerikai játékpiac augusztusi összesítését: az iparág forgalma gyakorlatilag stagnált, a játékok eladásai viszont kifejezetten felpörögtek a tavalyi évhez képest.

Még mindig a Saints Row IV vezeti a brit toplistát

Hiába rajtolt el több nagyobb cím is a múlt héten, a Saints Row negyedik részét és az új Splinter Cellt egyikük sem tudta megszorongatni. A Lost Planet 3 és a Killer is Dead még a legjobb húszból is kiesett.

Launch traileren az újjászületett Final Fantasy XIV

Három évvel az eredeti játék bemutatkozása után, ma PC-n és PlayStation 3-on születik újjá a Final Fantasy XIV - ennek a jeles alkalomnak szól a következő launch trailer is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A múlt héten Gamescomoztunk, ezért kimaradt a heti játékmegjelenéseket összefoglaló rovat is, most már viszont vége van a kiállításnak, úgyhogy gond nélkül tudunk ajánlgatni. Végül is logikus!

723 kép a Final Fantasy XIV: A Realm Rebornról

Masszív képzuhatag érkezett az augusztus végén boltokba kerülő Final Fantasy XIV: A Realm Rebornról. A bétatesztelők gesztusának köszönhetően kereken 723 screenshot látott napvilágot és egy új trailer is.

Final Fantasy XIV - újabb túra Eorzeán

Újabb látványos körsétát tehetünk a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn világán és egy fejlesztői naplót is lecsekkolhatunk. Az átdolgozott MMO a jövő hónapban startol el PC-n és PS3-on.

Közel 700 kép a FFXIV: A Realm Rebornról

A Final Fantasy XIV: A Realm Reborn bétája immáron a PS3-tulajok számára is nyitva áll. A próbalehetőség harmadik fázisából származó képek felkerültek az internetre, így már Te is belenézhetsz az MMORPG-be.

E3 2013: Az utolsó videócsokor

Az 2013-as Electronic Entertainment Expo hivatalosan is bezárta a kapuit, de bőven maradt még látnivaló a következő napokra is. Az utolsó videó-turkálónkban lesz Saint's Row 4, Knack, CoH 2 és Puppeteer is.