Final Fantasy XIV Online PC, PS3, PS4, PS5

A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy játék, mely PC-re és Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Az FFXIV az online móka kedvelőit hivatott szórakoztatni.

E3 2013: FFXIV: A Realm Reborn látnivalók

Augusztusban startol el a Final Fantasy XIV MMO újrakevert változata, tegnap óta tudjuk, hogy lesz belőle PS4-es változat is. Az új trailerre és a artworkökre ma délelőttig kellett várnunk. Megérte?

E3 2013: Mégsem PS4-exkluzív az új Final Fantasy

A korábbi hírekkel ellentétben nem lesz PlayStation 4-exkluzív a Final Fantasy XV, sőt a Kingdom Hearts 3 sem. Mindkét játék megjelenik majd Xbox One-ra is, hiába mutatták be a Sonynál őket.

E3 2013: Bemutatkozik a Final Fantasy XV

Újra bemutatták a Final Fantasy Versus XIII-at, csakhogy most már Final Fantasy XV-nek hívják. A valamivel akciódúsabb játék PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra is meg fog jelenni.

Gyorsabb folytatásokat ígér a Square Enix

A japán kiadó belső üzleti megbeszélésén szót ejtett a jövőbeli tervekről. A cég ügyvezetője, Yosuke Matsuda szerint három új stratégiai kezdeményezést léptetnek életbe. A lényeg: nem kell éveket várunk a folytatásokra.

E3 2013: Itt nézheted a Square Enix bejelentéseit

A japán kiadó elhintette, hogy bárki élőben követheti a cég prezentációit a YouTube-csatornáján keresztül. Mit takar ez a valóságban? Első kézből értesülhetünk az új játékokról és a friss kedvcsinálókról.

Augusztus végén jön az FFXIV: A Realm Reborn

A Square Enix megerősítette, hogy augusztus 27-én jelenik meg a Final Fantasy XIV: Online újrakevert verziója, az A Realm Reborn. Emellett az előrendelői bónuszokról és a gyűjtői kiadás tartalmáról is lehullt a lepel.

Nyáron érkezik a FF14: A Realm Reborn

Véglegesnek tűnő megjelenési dátumot kapott a Final Fantasy XIV Online masszív újragondolása, az A Realm Reborn, ám előtte, június folyamán már a PS3-tulajok is kipróbálhatják a játékot egy bétateszt keretében.

Final Fantasy XIV - ilyen a gamepades irányítás

A Final Fantasy XIV hamarosan PlayStation 3-on is tiszteletét teszi, és ugyan volt már szó az MMORPG gamepades irányításáról, mozgókép segítségével csak most csodálhatjuk meg először.

Final Fantasy XIV - februárban rajtol a béta

Februárban indul el a Final Fantasy XIV bétatesztelése, persze ez esetben már a gatyába rázott verziót próbálhatják ki a játékosok. A tesztnek négy fázisa lesz, a harmadiktól már a PS3-asok is csatlakozhatnak.

Még egy Final Fantasy XIV, és vége a Square-nek

A Final Fantasy XIV producere elismerte, hogy az MMORPG-t kapitális hiba volt az eredeti formájában kiadni, most viszont összeszedték magukat, mert még egy ilyen baki tönkretenné a Square Enixet.