E3 2010

A világ legrangosabb játékkiállítását, az E3 Expót 2010-ben is megrendezik, a szokásos Los Angeles Convention Center-ben. A rendezvény ezúttal június 15-17. közé esik.

E3 2010: PS3-ra is bejelentették a Portal 2-t

Tegnap a Sony konferencia egyik legnagyobb meglepetése volt, hogy a Gabe Newell és a Valve PlayStation 3-ra is bejelentette a Portal második részét.

E3 2010: Az első Nintedo 3DS-játékok listája

A Nintendo közzétette az első 3DS-játékok listáját: a szokásos Nintendo-játékok mellett számos külsős fejlesztésű cím is érkezni fog az új kézikonzolra.

E3 2010: Bemutatták a Nintendo 3DS-t

Örömmel nyugtáztuk, hogy a legtöbb pletyka beigazolódott a Nintendo 3DS kapcsán: az új kézikonzol erősebb lett, rengeteget tud, ráadásul nem is lett sokkal nagyobb.

E3 2010: Gran Turismo 5 megjelenési dátum

A Sony konferenciájának egyik csúcspontja volt, hogy nyilvánosságra hozták a Gran Turismo 5 véglegesnek tűnő megjelenési időpontját. Nincs is olyan messze.

E3 2010: Zelda: The Skyward Sword és a Motion Plus

Maga Miyamoto mester demózta a Nintendo konferenciáján az új Zeldát. Még a Motion Plus is elég arra, hogy a csatákat hősünkkel megnyerjük.

E3 2010: Donkey Kong visszatér Wii-re

Ma beigazolódtak a találgatások, tényleg készül az új Donkey Kong játék a Nindendo nagykonzoljára. Gorillánk soha nem volt még ennyire ereje teljében, slágergyanús.

E3 2010: Star Wars - így hadonássz a Kinecttel

Az előző videó nem győzte meg a nagyközönséget, az MS tegnapi bemutatóján alaposan szemügyre tudtuk venni, hogyan működik a Kinectre írt Star Wars játék.

E3 2010: Metal Gear Solid 3D - Nintendo 3DS-re

Lelepleződött Kojima harmadik bejelentetlen játéka is: a Metal Gear Solid 3-at ültetik át Nintendo 3DS-re, így a dzsunleg tényleg megelevenedik előttünk.

E3 2010: Sony konferencia LIVEBLOG

Az E3-as konferenciák nagyágyúja mindig is a Sony volt, egészen a Ken Kutaragi-féle előadásoktól Jack Trettonig. Nézd velünk élőben a 2010-es bemutatót!

E3 2010: Elkészült az első galériafrissítés

Brutális képfelhozatal! Assassin's Creed, Bodycount, Bulletstorm, Metal Gear Solid, Shogun 2, HAWX 2, Ghost Recon, Crysis 2, Driver és még sok más érdekesség!