E3 2010

A világ legrangosabb játékkiállítását, az E3 Expót 2010-ben is megrendezik, a szokásos Los Angeles Convention Center-ben. A rendezvény ezúttal június 15-17. közé esik.

E3 2010: Marvel vs. Capcom 3 - itt a karakterlista

Idő előtt szivárgott ki a Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds - feltehetően - végleges karakterlistája, emellett tisztességes videómennyiség is érkezett a játékól.

E3 2010: Az első Motorstorm: Apocalypse videó

És lőn, befutott a Sony világégés utáni száguldásokra összpontosító Motorstorm: Apocalypse legelső mozgóképe. Romokba áll a világ, csak a verseny a régi.

E3 2010: NFS: Hot Pursuit rabló-pandúrosdi

Néhány fontos részletre derült fény a Criterion fejlesztésében készülő NFS: Hot Pursuitból, nevezetesen rendőrök kontra ámokfutók harcára épülő játékmódról.

E3 2010: Az ősz végén jelentik be a Kinect árát

Gyanús, hogy míg a Sony büszkén jelentette be a Move 50 dolláros árát a konferenciáján, a Microsoft síri csendben hallgat arról, hogy mennyibe kerülhet majd a Kinect.

E3 2010: Medal of Honor videóduó

Ki miért várja a Medal of Honort? Az egyjátékos módban akarod tökéletes dramaturgiával beleélni magad a Tier 1 afganisztáni missziójába? Netán a multiért rajongsz?

E3 2010: Új játékon dolgoznak a Flower alkotói

A Flow és Flower című játékokról ismert thatgamecompany most egy harmadik projekt fejlesztésébe vágott bele - a Journey sem fest kevésbé furcsán, mint az előző játékaik.

E3 2010: Az új résszel érkezhet a Saints Row film

A Saints Row harmadik részének megjelenésével párhuzamosan kerülhet mozikba a Saints Row film. A THQ elnöke szerint már le is szerződtek egy "ismertebb" filmessel.

E3 2010: Splatterhouse - mészárlás két részletben

Nem ígér mást a Splatterhouse, csak vért és verítéket és brutális horror hangulatot. A Namco klasszikus sikercíme új köntösben tér vissza, ezúttal mozgásban kelleti magát.

E3 2010: Assassin's Creed: Brotherhood multi debüt

Elképzelni sem tudtuk korábban, hogyan fest majd a többjátékos üzemmód az Assassin's Creed: Brotherhoodban. Sonyék erről is lerántották a leplet.

E3 2010: Killzone 3 - visszatérés gyilokzónába

Mivel is lehetett volna jobban felcsigázni a kedélyeket a Sony fejtágításán, mint a nagyközönség elé tárni a Killzone 3 gameplay jeleneteit. A Guerilla most sem nyúlt mellé.