E3 2010

A világ legrangosabb játékkiállítását, az E3 Expót 2010-ben is megrendezik, a szokásos Los Angeles Convention Center-ben. A rendezvény ezúttal június 15-17. közé esik.

E3 2010: SW: The Old Republic videóáradat

Az állunkat keresgéltük a Microsoft konferenciáját záró CGI mozgókép alatt, de a tényleges játékmenet közbeni pillanatokra egészen eddig kellett várni.

E3 2010: Epikus mozgóképek az Epic Mickeyről

A néhai Ion Storm fejese, Warren Spector mutatta be tegnap a Nintendo traccspartiján a legelső Epic Mickey bemutatókat. Ez már nem az a béna Disney hős, mint régen.

E3 2010: Európába jön először a PlayStation Move

A tegnapi Sony konferencián fény derült a PlayStation Move pontos árára és érkezési dátumára. A kiegészítő nem tűnik drágának, és Európába jön először!

E3 2010: inFamous 2 beköszönő videó

Biztosra vettük, hogy készül a Sony viszonylag új, "jött, látott és győzött" frencsájzának második része. Cole viszont látványos átalakuláson ment keresztül, csak a javára.

E3 2010: Készül a Patapon harmadik része

A Sony konferencián nem szenteltek neki túl sok időt neki, és még most sem tudunk róla semmit, viszont legalább tudjuk: készül a Patapon harmadik része!

E3 2010: Nintendo 3DS - részletes specifikációk

Befutottak a Nintendo 3DS részletes specifikációi: fény derült a konzol pontos méretére, és ismerjük a kijelzők és a kamerák felbontását is többek között.

E3 2010: A kiállítás második galériafrissítése

Castlevania, Dead Rising 2, Epic Mickey, Killzone 3, Ninety Nine Nights 2, Saw II, SOCOM 4, SingStar Dance, Goldeneye 007 és még mindig nincs vége!

E3 2010: Új Time Crisis készül PS3-ra

A Move lehetőséget ad arra, hogy a Time Crisis is visszatérjen a Playstation 3-ra. A Namco Bandai őszre ígéri a sorozat legújabb darabját.

E3 2010: Twisted Metal bejelentés, játékmenet

David Jaffe annyira tagadta, hogy már gyanús volt. A tegnapi Sony konferencián be is jelentették, ma pedig már itt vannak a képek és az első játékmenet video is.

E3 2010: PlayStation Plus lesz a fizetős PSN neve

Ahogy az várható volt, a Sony bejelentette, hogy a PlayStation Network előfizetős szolgáltatás indul PlayStation Plus néven - a prémium rendszer a hónap végén startol.