E3 2010

A világ legrangosabb játékkiállítását, az E3 Expót 2010-ben is megrendezik, a szokásos Los Angeles Convention Center-ben. A rendezvény ezúttal június 15-17. közé esik.

E3 2010: Dead Rising 2 - aprítás a plázában

A szörnyű vírus elterjedése után fertőzöttek seregei lepték el a világot, Chuck Greene a kevés túlélő egyike. Nem hajlandó beletörődni a sorsába. Lássuk, hogyan!

E3 2010: Heavy Rain Move támogatással

Fel lesz készítve a Quantic Dream emberi érzelmekre, moralitásra építkező kalandjátéka a Move használatára. Ezzel teljesen más élményben lesz részünk.

E3 2010: DC Universe trailer a kiállításra

A Sony Online idén novemberben összeereszti a DC képregényhőseit egy MMO keretein belül, akár saját magad által létrehozott karival nyomulva. Itt az E3-as előzetes.

E3 2010: Nem késik többet a Gran Turismo 5

Kazunori Yamauchi felfelé tartott hüvelykujjal biztosított mindenkit, hogy a novemberi megjelenési dátum annyira betonbiztos, hogy többet nem késik a Gran Turismo 5.

E3 2010: Tron Evolution - harc a vírusok ellen

Új videókat kaptunk a kitalált videojátékon alapuló film folytatásának videojáték-változatáról. A Tron Legacy decemberben kerül mozikba, az Evolution már novemberben.

E3 2010: Idén már nem jelenik meg a Brink

Gyanús volt, hogy a Bethesda egy darab képet sem adott ki a Brinkről az idei E3 során, nemhogy valami ütős gameplay videóval kápráztattak volna el bennünket...

E3 2010: Így készült a WRC 2010

A WRC, alias FIA World Rally Championship is hallatott magáról az E3 alatt. Megkaptuk az első "making of" trailert, és néhány új screenshotot is.

E3 2010: MMA-s játékot fejleszt a 505 Games is

A 505 Games és a Kung Fu Factory is saját MMA-s játék fejlesztésébe kezdett: a Supremacy MMA nem rendelkezik licencekkel, de állítólag nincs is szükség rá.

E3 2010: Halo: Reach - a megújult Firefight

A Halo 3: ODST egyik legnagyobb újítása volt a Firefight mód bevezetése, a Reach pedig még sokkal tovább megy ennél, és a végletekig testreszabhatóvá teszi.

E3 2010: Castlevania: Lords of Shadow videók

A Konami a Castlevania új, Lords of Shadow alcímet viselő részét is kiállította az E3-on, így a szokványos hivatalos trailer mellett gameplay felvételeket is tudunk mutatni.