E3 2010

A világ legrangosabb játékkiállítását, az E3 Expót 2010-ben is megrendezik, a szokásos Los Angeles Convention Center-ben. A rendezvény ezúttal június 15-17. közé esik.

E3 2010: Nintendo konferencia LIVEBLOG

A mai körömrágás-adag is kezdetét veszi a Nintendo konferenciájával, minden Wii és DS tulaj és mindenki más szeme ide szegeződjön. Élőben Miyamotoék partijáról.

E3 2010: Project Dust - Eric Chahi új víziója

Az Ubisoft berkeiben készül az 1991-ben, az Another World című kalandjátékkal elhíresült Chahi mester új, szürreális játéka. Ez lehet a kiadó leginnovatívabb címe.

E3 2010: Mindjack, a Square Enix új játéka

Pár hete még NANO címen írtunk a Square Enix új fejlesztéséről, melyben egymást kell hackelni nanorobotokkal. Ööö... meg lövöldözni is.

E3 2010: I Am Alive - katasztrófa testközelből

Kevés olyan játék van, amelyről a bejelentéstől számított két év alatt vajmi kevés információnk van. Ilyen az Ubisoft földindulás utáni állapotokat bemutató cucca.

E3 2010: Itt az első Driver: San Francisco trailer

A Ubisoft hajnalban a Driver: San Franciscót is bemutatta, és az első animáció mellett egy komolyabb gameplay videót is mutattak, de még csak az előbbi nézhető meg.

E3 2010: Bulletstorm megjelenés, előzetes

Cliff Bleszinski és a People Can Fly több mint 5 percen keresztül nyomta élőben a Bulletstormot az Electronic Arts konferenciáján. Irdatlan kemény a cucc.

E3 2010: Gameplay videó az új Assassin's Creedről

A Ubisoft ma hajnalban végre mozgás közben is megmutatta az új Assassin's Creedet, a Brotherhoodot. A közel hatperces anyag nagyon jó, nem lehet betelni vele.

E3 2010: Dead Space 2 játékmenet, dátum

A Dead Space 2 és a Bulletstorm hosszabb bemutatóját a tegnapi Electronic Arts konferencián láthattuk, most pedig megvannak a megjelenési dátumok is.

E3 2010: Végre új Raymant készít a Ubisoft

Rayman alaposan a háttérbe szorult a vérnyulakkal szemben, de most végre Michel Ancel és a Ubisoft új játékot csinál neki PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

E3 2010: Battle Tag - Barney Stinson váltani fog?

Az 1990-es években különös népszerűségnek örvendő és mostanában a Barney Stinson-mániának köszönhetően újra közkedvelt lasertag-szerű játékot készít a Ubisoft.