Assassin's Creed III PC, PS3, PS4, SW, WIIU, X360, XBOXONE

Az Assassin's Creed-sorozat harmadik része: irány az amerikai függetlenségi háború!

Az emberek évente Assassin's Creedet akarnak

Ezt nem más mondta, mint a Ubisoft igazgatója, aki szerint "hülyék lennének", ha nem elégítenék ki ezt az igényt. Minden korábbi nyilatkozattal ellentétben tehát egy darabig marad az évenkénti megjelenés.

Assassin's Creed: Unity - már 2010-ben teaselték

Érdekes apróságra hívta fel a figyelmet a Ubisoft írója: valójában már az Assassin's Creed: Brotherhoodban elkezdték teaselni az Assassin's Creed III-at és az Assassin's Creed: Unityt. (Spoilerveszély!)

Assassin's Creed - a középkori Japán felejtős

A Ubisoft bájos designere, Jade Raymond megerősítette, hogy a következő Assassin's Creed biztosan nem a feudális Japánban fog játszódni, bármennyire is szerettük volna. Ettől még persze jól is elsülhet.

Társasjáték készül az Assassin's Creed alapján

Társasjáték készül az Assassin's Creed alapján, az Assassin's Creed: Arena az Assassin's Creed: Revelations helyszínére és karaktereire épít, és még február végén a boltokba kerül, ha minden igaz.

Megvan az Assassin's Creed-film rendezője?

Ha igazak a pletykák, megvan az Assassin's Creed moziváltozatának rendezője, persze ha őszinték akarunk lenni, nem biztos, hogy ennek a hírnek, illetve magának az úriembernek örülnünk kellene.

Assassin's Creed III - problémák a fejlesztés körül

Az Assassin's Creed harmadik része többek szerint nem hozta azt a minőséget, mint a korábbi epizódok - nos, egy állítólagos fejlesztő szerint ez annak köszönhető, hogy maga a fejlesztés sem volt problémamentes.

Jövőre két Assassin's Creedet kapunk?

Lapértesülések szerint a Ubisoft egyszerre két Assassin's Creed-játékon dolgozik, melyek 2014-ben látnak napvilágot. Ráadásul mindkét produktum nagygépes verzió lesz, egyik sem holmi mobilos mellékág.

Assassin's Creed III: The Tyranny of King Washington teszt

Az Assassin's Creed III megjelenése után pár hónappal érkezett a nagyszabású King Washington első része, a The Infamy, amit még két másik rész, a The Betrayal, és a The Redemption követett.

Megvan az Assassin's Creed-film dátuma

Napra pontos dátumot kapott az Assassin's Creed filmváltozata, igaz, azt még mindig nem tudjuk, hogy melyik játékot fogja alapul venni az adaptáció. Ha egyáltalán konkrét játékra építkezik...

Next-gen konzolokra is jön a Rayman Legends

A Ubisoft a next-gen konzolokra is kiadja a Rayman legújabb részét, bár ez nem meglepő, hiszen a játék eddig nem igazán hozta a várt eladási számokat. A kiadó aktuális üzleti évének első fele veszteséges volt.